pendik escort bayan
ak

Tikav Ve Akfen Yenilenebilir Enerji'den "Önce Sağlık" Projesi

Spor 05.04.2018 - 11:33, Güncelleme: 05.04.2018 - 11:33
 

Tikav Ve Akfen Yenilenebilir Enerji'den "Önce Sağlık" Projesi

TİKAV ve Akfen Yenilenebilir Enerji, şirketin elektrik üretim santrali yatırımlarının bulunduğu 17 farklı bölgede kadınlara sağlık eğitimi veriyor

İSTANBUL (AA) - Türkiye İnsan Kaynakları Eğitim ve Sağlık Vakfı (TİKAV) ile Akfen Yenilenebilir Enerji AŞ, şirketin elektrik üretim santrali yatırımlarının bulunduğu 17 farklı bölgede kadınlara yönelik sağlık eğitimleri veriyor. Akfen Yenilenebilir Enerji şirketinden yapılan açıklamaya göre, "Önce Sağlık" temalı sosyal sorumluluk projesi kapsamında eğitimlere katılan kadınlar için ilk yardım, temel sağlık, kanser taraması, muayene rutinleri, kadın hastalıkları ve organ bağışıyla ilgili seminerler düzenleniyor. Proje kapsamında yılın ilk 3 ayında Mersin Anamur Otluca Hidroelektrik Santrali (HES), Muğla Ula Kavakçalı HES, Muğla Seydikemer Sekiyaka HES, Denizli Kale Demirciler HES, Denizli Acıpayam Yeşilvadi Güneş Enerjisi Santrali (GES) ve Aydın Bozdoğan Sırma HES yatırımlarının bulunduğu bölgelerde sağlık eğitimleri gerçekleştirildi. Akfen'e ait yenilenebilir enerji santrallerinin bulunduğu bölgelerde köy okul ve kahvelerinde yıl boyu sürecek proje, bu ay Konya Ereğli Yaysun GES ve Kayseri Yahyalı Çamlıca HES eğitimleriyle devam edecek. Açıklamada görüşlerine yer verilen TİKAV Yönetim Kurulu Başkanı Sultan Yılmaz, her yıl farklı bir temayla gerçekleştirdikleri bu eğitimler sayesinde ailenin temeli olan kadınların ve onlar aracılığıyla da diğer aile bireylerinin farkındalıklarını arttırmayı hedeflediklerini belirterek, "Yıl sonuna kadar 17 farklı bölgede en az 1200 kadına ulaşacağımızı öngörüyoruz." dedi. TİKAV ile Akfen Yenilenebilir Enerji tarafından geçen yıl da “Evde Okullu Olduk” projesiyle 15 farklı bölgede 0-6 yaş grubu çocuk sahibi bin anneye, çocukların muayene ve aşı takvimleri, beslenme sağlığı ve ev kazaları hakkında eğitim verildi.TİKAV, Akfen Holding’in sosyal sorumluluk projelerini gerçekleştirmek üzere Akın Ailesi tarafından 1999 tarihinde Ankara’da kuruldu.
TİKAV ve Akfen Yenilenebilir Enerji, şirketin elektrik üretim santrali yatırımlarının bulunduğu 17 farklı bölgede kadınlara sağlık eğitimi veriyor

İSTANBUL (AA) - Türkiye İnsan Kaynakları Eğitim ve Sağlık Vakfı (TİKAV) ile Akfen Yenilenebilir Enerji AŞ, şirketin elektrik üretim santrali yatırımlarının bulunduğu 17 farklı bölgede kadınlara yönelik sağlık eğitimleri veriyor.

Akfen Yenilenebilir Enerji şirketinden yapılan açıklamaya göre, "Önce Sağlık" temalı sosyal sorumluluk projesi kapsamında eğitimlere katılan kadınlar için ilk yardım, temel sağlık, kanser taraması, muayene rutinleri, kadın hastalıkları ve organ bağışıyla ilgili seminerler düzenleniyor.

Proje kapsamında yılın ilk 3 ayında Mersin Anamur Otluca Hidroelektrik Santrali (HES), Muğla Ula Kavakçalı HES, Muğla Seydikemer Sekiyaka HES, Denizli Kale Demirciler HES, Denizli Acıpayam Yeşilvadi Güneş Enerjisi Santrali (GES) ve Aydın Bozdoğan Sırma HES yatırımlarının bulunduğu bölgelerde sağlık eğitimleri gerçekleştirildi.

Akfen'e ait yenilenebilir enerji santrallerinin bulunduğu bölgelerde köy okul ve kahvelerinde yıl boyu sürecek proje, bu ay Konya Ereğli Yaysun GES ve Kayseri Yahyalı Çamlıca HES eğitimleriyle devam edecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TİKAV Yönetim Kurulu Başkanı Sultan Yılmaz, her yıl farklı bir temayla gerçekleştirdikleri bu eğitimler sayesinde ailenin temeli olan kadınların ve onlar aracılığıyla da diğer aile bireylerinin farkındalıklarını arttırmayı hedeflediklerini belirterek, "Yıl sonuna kadar 17 farklı bölgede en az 1200 kadına ulaşacağımızı öngörüyoruz." dedi.

TİKAV ile Akfen Yenilenebilir Enerji tarafından geçen yıl da “Evde Okullu Olduk” projesiyle 15 farklı bölgede 0-6 yaş grubu çocuk sahibi bin anneye, çocukların muayene ve aşı takvimleri, beslenme sağlığı ve ev kazaları hakkında eğitim verildi.

TİKAV, Akfen Holding’in sosyal sorumluluk projelerini gerçekleştirmek üzere Akın Ailesi tarafından 1999 tarihinde Ankara’da kuruldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.