pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Tika'dan Ürdün'de Yetimlere İftar

24.05.2018 - 15:18, Güncelleme: 24.05.2018 - 15:18
 

Tika'dan Ürdün'de Yetimlere İftar

ANKARA (AA) - Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Ürdün'de yetim çocuklar için iftar programı düzenledi. TİKA'dan yapılan...

ANKARA (AA) - Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Ürdün'de yetim çocuklar için iftar programı düzenledi. TİKA'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Ürdün'deki iftar etkinlikleri kapsamında bin yetim çocuk için iftar programı planlandı. Söz konusu etkinliklerin ilki, Amman'daki Ürdün Çocuk Müzesi'nde yapıldı. Kraliçe Rania el Abdullah öncülüğünde 2007'de kurulan müzede çocuklar için bilim, teknoloji, doğa, tarih ve sanat alanlarında eğitici sergiler ve interaktif etkinlikler düzenleniyor. Sosyal Kalkınma Bakanlığına bağlı dernek ve yetimhanelerde kalan 300 çocuğun katıldığı iftar programı öncesinde çocuklar, müzedeki sergileri gezdi, eğitici ve eğlendirici etkinliklere katıldı. Tüm katılımcı çocuklara resim defteri ve boya kalemleri hediye edildi.
ANKARA (AA) - Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Ürdün'de yetim çocuklar için iftar programı düzenledi. TİKA'dan yapılan...

ANKARA (AA) - Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Ürdün'de yetim çocuklar için iftar programı düzenledi.

TİKA'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Ürdün'deki iftar etkinlikleri kapsamında bin yetim çocuk için iftar programı planlandı. Söz konusu etkinliklerin ilki, Amman'daki Ürdün Çocuk Müzesi'nde yapıldı.

Kraliçe Rania el Abdullah öncülüğünde 2007'de kurulan müzede çocuklar için bilim, teknoloji, doğa, tarih ve sanat alanlarında eğitici sergiler ve interaktif etkinlikler düzenleniyor.

Sosyal Kalkınma Bakanlığına bağlı dernek ve yetimhanelerde kalan 300 çocuğun katıldığı iftar programı öncesinde çocuklar, müzedeki sergileri gezdi, eğitici ve eğlendirici etkinliklere katıldı. Tüm katılımcı çocuklara resim defteri ve boya kalemleri hediye edildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.