pendik escort bayan
ak

Thy Ve D&r Turkcell Platinum'da

Spor 28.05.2017 - 13:58, Güncelleme: 28.05.2017 - 13:58
 

Thy Ve D&r Turkcell Platinum'da

Yeni döneme giriş yapan Turkcell Platinum'a Türk Hava Yolları ve D&R'da eklendi

İSTANBUL (AA) - Yeni döneme giriş yapan Turkcell Platinum'a Türk Hava Yolları (THY) ve D&R'da eklendi.Turkcell'den yapılan yazılı açıklamaya göre, sunduğu ayrıcalıkları zenginleştiren Turkcell Platinum, yeni dönemde THY ve D&R'ı da bünyesine ekledi. Buna göre, Turkcell Platinum müşterileri, THY iş birliği ile her ay bir şehre uçak bileti kazanma şansı elde ediyor. İlk şehir San Francisco olarak açıklanırken, bilet kazanabilmek için Turkcell Platinum uygulamasından çekilişe katılmak yeterli oluyor.D&R iş birliği ile ise Platinum müşterilerine on binlerce kitap hediye ediliyor. Müşteriler, yıl sonuna kadar her pazar, Platinum uygulamasıyla alacakları şifre ile hediye kitaplarını D&R mağazalarından alabiliyor. Ayrıca, CGV Mars Cinema Group işbirliğiyle Turkcell Platinum ScreenX salonlarında oynayacak filmler için yüzlerce sinema davetiyesi de yine Turkcell Platinum müşterilerini bekliyor.Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün, "Müşterilerimize bizim için her zaman öncelikli olduklarını hissettirmek istiyoruz. Turkcell Platinum olarak tam 13 yıldır onların hayatına nasıl daha fazla keyif, konfor ve hız katabileceğimizin üzerine çalışıyoruz. Onlara vale ve havalimanı transfer hizmetlerini ücretsiz sağlıyor, hediye sinema biletinden konser ve tatil ayrıcalıklarına kadar geniş bir yelpazede ayrıcalık sunuyoruz. Bol internetli paketlerimizin yanı sıra müşterilerimiz fizy, TV+ ve Dergilik dahil pek çok uygulamadan ücretsiz ve internetten yemeden dilediğince kullanma keyfine sahip oluyor. Şimdi yeni ayrıcalıklarımız ile dünyamız daha da zenginleşiyor." değerlendirmesinde bulundu.
Yeni döneme giriş yapan Turkcell Platinum'a Türk Hava Yolları ve D&R'da eklendi

İSTANBUL (AA) - Yeni döneme giriş yapan Turkcell Platinum'a Türk Hava Yolları (THY) ve D&R'da eklendi.

Turkcell'den yapılan yazılı açıklamaya göre, sunduğu ayrıcalıkları zenginleştiren Turkcell Platinum, yeni dönemde THY ve D&R'ı da bünyesine ekledi. Buna göre, Turkcell Platinum müşterileri, THY iş birliği ile her ay bir şehre uçak bileti kazanma şansı elde ediyor. İlk şehir San Francisco olarak açıklanırken, bilet kazanabilmek için Turkcell Platinum uygulamasından çekilişe katılmak yeterli oluyor.

D&R iş birliği ile ise Platinum müşterilerine on binlerce kitap hediye ediliyor. Müşteriler, yıl sonuna kadar her pazar, Platinum uygulamasıyla alacakları şifre ile hediye kitaplarını D&R mağazalarından alabiliyor. Ayrıca, CGV Mars Cinema Group işbirliğiyle Turkcell Platinum ScreenX salonlarında oynayacak filmler için yüzlerce sinema davetiyesi de yine Turkcell Platinum müşterilerini bekliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün, "Müşterilerimize bizim için her zaman öncelikli olduklarını hissettirmek istiyoruz. Turkcell Platinum olarak tam 13 yıldır onların hayatına nasıl daha fazla keyif, konfor ve hız katabileceğimizin üzerine çalışıyoruz. Onlara vale ve havalimanı transfer hizmetlerini ücretsiz sağlıyor, hediye sinema biletinden konser ve tatil ayrıcalıklarına kadar geniş bir yelpazede ayrıcalık sunuyoruz. Bol internetli paketlerimizin yanı sıra müşterilerimiz fizy, TV+ ve Dergilik dahil pek çok uygulamadan ücretsiz ve internetten yemeden dilediğince kullanma keyfine sahip oluyor. Şimdi yeni ayrıcalıklarımız ile dünyamız daha da zenginleşiyor." değerlendirmesinde bulundu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.