pendik escort bayan
ak

Thy, Tunus'ta İftar Verdi

06.06.2018 - 02:13, Güncelleme: 06.06.2018 - 02:13
 

Thy, Tunus'ta İftar Verdi

- THY, Tunus'ta iş ve turizm dünyasını iftarda bir araya getirdi

TUNUS (AA) - Türk Hava Yolları (THY) Tunus Bürosu, Tunus iş ve turizm dünyasını iftarda bir araya getirdi. Başkent Tunus'ta bir otelde gerçekleştirilen iftara, Türkiye'nin Tunus Büyükelçisi Ömer Faruk Doğan'ın yanı sıra, Tunus Sivil Havacılık İdaresi Genel Müdürü Kamil bin Miled, Kartaca Uluslararası Havalimanı Genel Müdürü Halid Şelli ile Tunus'un önde gelen iş insanları ve turizmcileri katıldı. İftara ayrıca Tunus'ta bulunan Maarif Uluslararası Okulları, Yunus Emre Enstitüsü, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) temsilcileri katıldı.
- THY, Tunus'ta iş ve turizm dünyasını iftarda bir araya getirdi


TUNUS (AA) - Türk Hava Yolları (THY) Tunus Bürosu, Tunus iş ve turizm dünyasını iftarda bir araya getirdi.

Başkent Tunus'ta bir otelde gerçekleştirilen iftara, Türkiye'nin Tunus Büyükelçisi Ömer Faruk Doğan'ın yanı sıra, Tunus Sivil Havacılık İdaresi Genel Müdürü Kamil bin Miled, Kartaca Uluslararası Havalimanı Genel Müdürü Halid Şelli ile Tunus'un önde gelen iş insanları ve turizmcileri katıldı.

İftara ayrıca Tunus'ta bulunan Maarif Uluslararası Okulları, Yunus Emre Enstitüsü, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) temsilcileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.