pendik escort bayan
ak

Thy, Moskova-antalya Seferlerini Artırdı

29.03.2017 - 13:38, Güncelleme: 29.03.2017 - 13:38
 

Thy, Moskova-antalya Seferlerini Artırdı

Daha önce haftada iki frekans olarak gerçekleştirilen Moskova-Antalya seferleri, haftada yedi kez yapılacak

İSTANBUL (AA) - Türk Hava Yollarının (THY), Moskova-Antalya seferleri haftada 7'ye yükseltildi.THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, haftada iki frekans olarak gerçekleştirilen Moskova-Antalya seferleri, 26 Mart'tan itibaren haftalık yedi sefere çıkartıldı. THY, başlattığı erken rezervasyon kampanyasıyla söz konusu seferlerde yolculara gidiş-dönüş 219 avrodan başlayan fiyatlarla uçma fırsatı sunuyor. Moskova çıkışlı uçuşlarda geçerli olan kampanyadan yararlanmak isteyen yolcular, uçuş biletlerini 5 Nisan'a kadar satın almaları halinde ilk uçuşlarını 24 Nisan'a kadar gerçekleştirebilecek.Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan her şey dahil gidiş-dönüş 219 avrodan başlayan fiyatlar, THY'nin resmi internet sitesi ücretleri olmakla birlikte bilet satış ofisleri ve acentelerde değişiklik gösterebiliyor.
Daha önce haftada iki frekans olarak gerçekleştirilen Moskova-Antalya seferleri, haftada yedi kez yapılacak

İSTANBUL (AA) - Türk Hava Yollarının (THY), Moskova-Antalya seferleri haftada 7'ye yükseltildi.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, haftada iki frekans olarak gerçekleştirilen Moskova-Antalya seferleri, 26 Mart'tan itibaren haftalık yedi sefere çıkartıldı.

THY, başlattığı erken rezervasyon kampanyasıyla söz konusu seferlerde yolculara gidiş-dönüş 219 avrodan başlayan fiyatlarla uçma fırsatı sunuyor.

Moskova çıkışlı uçuşlarda geçerli olan kampanyadan yararlanmak isteyen yolcular, uçuş biletlerini 5 Nisan'a kadar satın almaları halinde ilk uçuşlarını 24 Nisan'a kadar gerçekleştirebilecek.

Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan her şey dahil gidiş-dönüş 219 avrodan başlayan fiyatlar, THY'nin resmi internet sitesi ücretleri olmakla birlikte bilet satış ofisleri ve acentelerde değişiklik gösterebiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.