pendik escort bayan
ak

Thomas Friedman'ın Son Kitabı Boyner Yayınları'ndan Çıktı

12.02.2018 - 13:38, Güncelleme: 12.02.2018 - 13:38
 

Thomas Friedman'ın Son Kitabı Boyner Yayınları'ndan Çıktı

Gazeteci-yazar Thomas Friedman'ın "Geciktiğin İçin Teşekkür Ederim" isimli son kitabı Boyner Yayınları'ndan çıktı

İSTANBUL (AA) - Boyner Yayınları, haber ve kitaplarıyla dünya çapında ses getiren gazeteci-yazar Thomas Friedman'ın "Geciktiğin İçin Teşekkür Ederim" isimli son kitabını okuyucuyla buluşturdu.Boyner Yayınları'ndan yapılan açıklamaya göre, "Beyrut'tan Kudüs'e", "Küreselleşmenin Geleceği", "Dünya Düzdür" gibi kitaplarla en çok satanlar listesine giren ve birçok ödül alan Friedman'ın son kitabı, "gelecek", "yeni dünya", "teknoloji" ve "küresel düzen" konularına odaklanıyor.Friedman, "Geciktiğin İçin Teşekkür Ederim"de dünyayı yeniden şekillendiren teknolojik değişimleri ve bunların dünyayı nasıl dönüştürdüğünü ortaya koyuyor ve bu dönüşümün oluşturduğu tehlikelerden nasıl korunulacağını çarpıcı örneklerle açıklıyor. Açıklamada görüşlerine yer verilen Friedman, kitabı okuduktan sonra dünyaya asla eski gözle bakılamayacağını belirterek, "Hepimiz etrafımızdaki düzenin hızla değiştiğini fark ediyoruz. Çocuklarımızla konuşurken, hatta gazete okurken bile bu değişim başımızı döndürüyor." ifadelerini kullandı.
Gazeteci-yazar Thomas Friedman'ın "Geciktiğin İçin Teşekkür Ederim" isimli son kitabı Boyner Yayınları'ndan çıktı

İSTANBUL (AA) - Boyner Yayınları, haber ve kitaplarıyla dünya çapında ses getiren gazeteci-yazar Thomas Friedman'ın "Geciktiğin İçin Teşekkür Ederim" isimli son kitabını okuyucuyla buluşturdu.

Boyner Yayınları'ndan yapılan açıklamaya göre, "Beyrut'tan Kudüs'e", "Küreselleşmenin Geleceği", "Dünya Düzdür" gibi kitaplarla en çok satanlar listesine giren ve birçok ödül alan Friedman'ın son kitabı, "gelecek", "yeni dünya", "teknoloji" ve "küresel düzen" konularına odaklanıyor.

Friedman, "Geciktiğin İçin Teşekkür Ederim"de dünyayı yeniden şekillendiren teknolojik değişimleri ve bunların dünyayı nasıl dönüştürdüğünü ortaya koyuyor ve bu dönüşümün oluşturduğu tehlikelerden nasıl korunulacağını çarpıcı örneklerle açıklıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Friedman, kitabı okuduktan sonra dünyaya asla eski gözle bakılamayacağını belirterek, "Hepimiz etrafımızdaki düzenin hızla değiştiğini fark ediyoruz. Çocuklarımızla konuşurken, hatta gazete okurken bile bu değişim başımızı döndürüyor." ifadelerini kullandı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.