pendik escort bayan
ak

Tff 2. Lig'de Son Gülen Fatih Karagümrük Oldu

29.05.2019 - 10:58, Güncelleme: 29.05.2019 - 10:58
 

Tff 2. Lig'de Son Gülen Fatih Karagümrük Oldu

Play-off final maçıyla heyecanın tamamlandığı TFF 2. Lig'de 3 takım bir üst lige yükselirken, 6 ekip de lige veda etti

İZMİR (AA) - TFF 2. Lig'de play-off final maçlarının ardından Spor Toto 1. Lig'e yükselen son takım Fatih Karagümrük oldu.Normal sezon maçlarının ardından Kırmızı Grup'ta Menemen Belediyespor, Beyaz Grup'ta ise Keçiörengücü doğrudan 1. Lig'e yükseldi. TFF 2. Lig'de dün Bursa'da oynanan play-off final maçında Sakaryaspor'u 2-0 mağlup eden Fatih Karagümrük 1. Lig'e çıkmayı başardı. Menemen Belediyespor'un ilk kez mücadele edeceği 1. Lig'de Keçiörengücü 1997-1998, Fatih Karagümrük de en son 2004-2005 sezonunda yer aldı.- DüşenlerFethiyespor, Tokatspor, Darıca Gençlerbirliği, Bayrampaşa, Manisaspor ve Gaziantepspor'un TFF 3. Lig'e düştüğü ligde bu takımların yerine Hekimoğlu Trabzon, Kırşehir Belediyespor, Bayburt İl Özel İdare, Ergene Velimeşespor, Van Büyükşehir Belediyespor ve Yeni Çorumspor yer alacak.Spor Toto 1. Lig'e veda eden Kardemir Karabükspor, Birevim Elazığspor ve Afjet Afyonspor da gelecek yıl mücadelesini TFF 2. Lig'de sürdürecek.
Play-off final maçıyla heyecanın tamamlandığı TFF 2. Lig'de 3 takım bir üst lige yükselirken, 6 ekip de lige veda etti

İZMİR (AA) - TFF 2. Lig'de play-off final maçlarının ardından Spor Toto 1. Lig'e yükselen son takım Fatih Karagümrük oldu.

Normal sezon maçlarının ardından Kırmızı Grup'ta Menemen Belediyespor, Beyaz Grup'ta ise Keçiörengücü doğrudan 1. Lig'e yükseldi.

TFF 2. Lig'de dün Bursa'da oynanan play-off final maçında Sakaryaspor'u 2-0 mağlup eden Fatih Karagümrük 1. Lig'e çıkmayı başardı.

Menemen Belediyespor'un ilk kez mücadele edeceği 1. Lig'de Keçiörengücü 1997-1998, Fatih Karagümrük de en son 2004-2005 sezonunda yer aldı.

- Düşenler

Fethiyespor, Tokatspor, Darıca Gençlerbirliği, Bayrampaşa, Manisaspor ve Gaziantepspor'un TFF 3. Lig'e düştüğü ligde bu takımların yerine Hekimoğlu Trabzon, Kırşehir Belediyespor, Bayburt İl Özel İdare, Ergene Velimeşespor, Van Büyükşehir Belediyespor ve Yeni Çorumspor yer alacak.

Spor Toto 1. Lig'e veda eden Kardemir Karabükspor, Birevim Elazığspor ve Afjet Afyonspor da gelecek yıl mücadelesini TFF 2. Lig'de sürdürecek.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.