pendik escort bayan
ak

Test Sürüşü İçin Bindikleri Aracı Çaldıkları İddiası

13.12.2017 - 15:48, Güncelleme: 13.12.2017 - 15:48
 

Test Sürüşü İçin Bindikleri Aracı Çaldıkları İddiası

Eskişehir'de kontrol etmek için bindikleri ikinci el lüks aracı sahibine teslim etmedikleri ileri sürülen 2 kişi Uşak'ta yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de satılığa çıkarılan lüks aracı deneme bahanesiyle alıp kaçtıkları iddia edilen 2 kişi, polisin düzenlediği operasyonla yakalandı.Alınan bilgiye göre, Eskişehir'de yaşayan Ö.Ç, 240 bin lira değerindeki lüks aracını internet üzerinden satışa çıkarttı.Talipli olan F.A'ya (18) otomobilini kontrol etmesi için veren Ö.Ç, test sürüşüne çıkan F.A. ve yanındaki İ.Ö'nün (45) gelmemesi üzerine polise başvurdu.İhbar üzerine olayla ilgili çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüpheliler F.A. ile İ.Ö'yü söz konusu araçla Uşak'ta yakaladı.Gözaltına alınan 2 şüphelinin emniyetteki sorgularının sürdüğü öğrenildi.
Eskişehir'de kontrol etmek için bindikleri ikinci el lüks aracı sahibine teslim etmedikleri ileri sürülen 2 kişi Uşak'ta yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de satılığa çıkarılan lüks aracı deneme bahanesiyle alıp kaçtıkları iddia edilen 2 kişi, polisin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Eskişehir'de yaşayan Ö.Ç, 240 bin lira değerindeki lüks aracını internet üzerinden satışa çıkarttı.

Talipli olan F.A'ya (18) otomobilini kontrol etmesi için veren Ö.Ç, test sürüşüne çıkan F.A. ve yanındaki İ.Ö'nün (45) gelmemesi üzerine polise başvurdu.

İhbar üzerine olayla ilgili çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüpheliler F.A. ile İ.Ö'yü söz konusu araçla Uşak'ta yakaladı.

Gözaltına alınan 2 şüphelinin emniyetteki sorgularının sürdüğü öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.