pendik escort bayan
ak

Tesk'ten "Kırmızı Etiketli Asansör" Tepkisi

Spor 30.01.2018 - 10:43, Güncelleme: 30.01.2018 - 10:43
 

Tesk'ten "Kırmızı Etiketli Asansör" Tepkisi

TESK Genel Başkanı Palandöken: - "Geçtiğimiz yıl denetlenebilen 356 bin asansörden 87 binine kırmızı etiket konuldu"- "İş hanı gibi çok katlı binaların üst katlarında dükkanı olan esnaf bu sebeple müşteri kaybediyor"

ANKARA (AA) - Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, geçen yıl denetlenen 356 bin asansörden 87 binine kırmızı etiket (kullanılması sakıncalı) konulduğunu belirterek, "İş hanı gibi çok katlı binaların üst katlarında dükkanı olan esnaf bu sebeple müşteri kaybediyor." ifadesini kullandı. Palandöken, yazılı açıklamasında, geçen yıl toplam 477 bin asansörden 356 bininin denetlendiğini bildirdi. Denetlenen asansörlerin 87 bininin "kullanımı sakıncalı" anlamına gelen kırmızı etiketle işaretlendiğini ifade eden Palandöken, "Bu denetimler belediyenin elindeki verilere göre yapılıyor. Eldeki kayıtlar yetersiz olduğu için bu asansörlerin 121 bini hiç denetlenemedi. Kırmızı etiketli asansörlerde iyileştirme maliyeti 3-4 bin lira. Normal bir asansörün bakım, onarım maliyeti ise 10-15 bin liraya ulaşabiliyor." değerlendirmesinde bulundu. Sorunsuz çalışan asansörlere kırmızı etiket konurken, sürekli arıza yapan asansörlere mavi veya yeşil etiket konulabildiğini savunan Palandöken, şunları kaydetti:"Bu da iş hanlarında dükkanı olan esnafa müşteri kaybettiriyor. Kimsenin mağdur olmaması için asansör denetimleri tek bir kuruma bırakılmamalı. Kırmızı etiket, gerçekten çalışamayacak durumda olan tehlike arz eden asansörlere konulmalı."
TESK Genel Başkanı Palandöken: - "Geçtiğimiz yıl denetlenebilen 356 bin asansörden 87 binine kırmızı etiket konuldu"- "İş hanı gibi çok katlı binaların üst katlarında dükkanı olan esnaf bu sebeple müşteri kaybediyor"

ANKARA (AA) - Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, geçen yıl denetlenen 356 bin asansörden 87 binine kırmızı etiket (kullanılması sakıncalı) konulduğunu belirterek, "İş hanı gibi çok katlı binaların üst katlarında dükkanı olan esnaf bu sebeple müşteri kaybediyor." ifadesini kullandı.

Palandöken, yazılı açıklamasında, geçen yıl toplam 477 bin asansörden 356 bininin denetlendiğini bildirdi.

Denetlenen asansörlerin 87 bininin "kullanımı sakıncalı" anlamına gelen kırmızı etiketle işaretlendiğini ifade eden Palandöken, "Bu denetimler belediyenin elindeki verilere göre yapılıyor. Eldeki kayıtlar yetersiz olduğu için bu asansörlerin 121 bini hiç denetlenemedi. Kırmızı etiketli asansörlerde iyileştirme maliyeti 3-4 bin lira. Normal bir asansörün bakım, onarım maliyeti ise 10-15 bin liraya ulaşabiliyor." değerlendirmesinde bulundu.

Sorunsuz çalışan asansörlere kırmızı etiket konurken, sürekli arıza yapan asansörlere mavi veya yeşil etiket konulabildiğini savunan Palandöken, şunları kaydetti:

"Bu da iş hanlarında dükkanı olan esnafa müşteri kaybettiriyor. Kimsenin mağdur olmaması için asansör denetimleri tek bir kuruma bırakılmamalı. Kırmızı etiket, gerçekten çalışamayacak durumda olan tehlike arz eden asansörlere konulmalı."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.