pendik escort bayan
ak

Tesk'ten Gençlere "Gelir Testi" Uyarısı

Spor 25.11.2018 - 10:48, Güncelleme: 25.11.2018 - 10:48
 

Tesk'ten Gençlere "Gelir Testi" Uyarısı

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken:- "Genel sağlık sigortasına tabi gençlerimiz 30 Kasım'a kadar gelir testlerini yaptırmayı unutmamalı"

ANKARA (AA) - Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Genel sağlık sigortasına tabi gençlerimiz 30 Kasım'a kadar gelir testlerini yaptırmayı unutmamalı." ifadesini kullandı.Palandöken, yazılı açıklamasında, torba yasayla genel sağlık sigortası prim borçlarını yapılandıranların 30 Kasım'a kadar gelir testi yaptırması gerektiğini bildirdi.Sosyal güvencesi olmayan vatandaşların ne kadar prim ödeyeceklerini belirlemek için bu tarihe kadar ikametlerinin bulunduğu yerdeki sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarına müracaat ederek gelir testi yaptırmasının önemine işaret eden Palandöken, "Genel sağlık sigortasına tabi olan gençlerimiz 30 Kasım’a kadar gelir testlerini yaptırmayı unutmamalı." değerlendirmesinde bulundu.
TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken:- "Genel sağlık sigortasına tabi gençlerimiz 30 Kasım'a kadar gelir testlerini yaptırmayı unutmamalı"

ANKARA (AA) - Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Genel sağlık sigortasına tabi gençlerimiz 30 Kasım'a kadar gelir testlerini yaptırmayı unutmamalı." ifadesini kullandı.

Palandöken, yazılı açıklamasında, torba yasayla genel sağlık sigortası prim borçlarını yapılandıranların 30 Kasım'a kadar gelir testi yaptırması gerektiğini bildirdi.

Sosyal güvencesi olmayan vatandaşların ne kadar prim ödeyeceklerini belirlemek için bu tarihe kadar ikametlerinin bulunduğu yerdeki sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarına müracaat ederek gelir testi yaptırmasının önemine işaret eden Palandöken, "Genel sağlık sigortasına tabi olan gençlerimiz 30 Kasım’a kadar gelir testlerini yaptırmayı unutmamalı." değerlendirmesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.