pendik escort bayan
ak

Tesk'ten Esnaf İçin Akaryakıt Desteği Talebi

Spor 22.02.2018 - 09:58, Güncelleme: 22.02.2018 - 09:58
 

Tesk'ten Esnaf İçin Akaryakıt Desteği Talebi

TESK Genel Başkanı Palandöken:- "Ekonominin düzelmesi ve rayına oturması için tek başına tarıma sağlanan akaryakıt destekleri yeterli değil, esnafımıza da devlet tarafından bu destekler verilmeli"

ANKARA (AA) - Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Ekonominin düzelmesi ve rayına oturması için tek başına tarıma verilen akaryakıt destekleri yeterli değil, esnafımıza da devlet tarafından bu destekler verilmeli." ifadesini kullandı.Palandöken, yazılı açıklamasında, tarım sektörüne sağlanacak akaryakıt desteğini değerlendirdi. Çiftçinin akaryakıt giderlerinin yarısının devlet tarafından karşılanmasına yönelik desteğin olumlu olduğunu vurgulayan Palandöken, ekonominin düzelmesi ve rayına oturması için tarıma verilen desteklerin tek başına yeterli olmayacağını, üretilen her ürünü taşıyan esnafa da devletçe akaryakıt desteği verilmesi gerektiğini ifade etti.Palandöken, tarıma ve esnafa verilecek akaryakıt desteğiyle ürünlerin fiyatlarının düşeceğini, enflasyonun gerileyeceğini ve ülkede büyümenin kalıcı hale geleceğini, vatandaşın da bu sayede uygun fiyata ürün tüketeceğini ve ülkede refahın artacağını belirtti.İndirimli ticari akaryakıtın her sektöre olumlu yansıyacağının vurgulayan Palandöken, şunları kaydetti:"Ulaştırma sektöründe ülkemize hizmet götüren esnafımıza belli oranlarda indirimli akaryakıt desteğinin verilmesi, taşımacı esnafını büyük ölçüde rahatlatır. Kamyoncu, otobüsçü, dolmuşçu ve taksici esnafı devletimizin vereceği ticari akaryakıt desteğini dört gözle bekliyor. Eğer ticari araçlardaki mazot ve benzin ucuzlarsa esnaf ve sanatkar da müşterilerinin daha ucuza seyahat etmesini sağlayacaktır. Öte yandan, akaryakıt üzerindeki özel tüketim vergisinde 10 puanlık indirim yapılması ekonomideki büyümeyi de beraberinde getirir."
TESK Genel Başkanı Palandöken:- "Ekonominin düzelmesi ve rayına oturması için tek başına tarıma sağlanan akaryakıt destekleri yeterli değil, esnafımıza da devlet tarafından bu destekler verilmeli"

ANKARA (AA) - Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Ekonominin düzelmesi ve rayına oturması için tek başına tarıma verilen akaryakıt destekleri yeterli değil, esnafımıza da devlet tarafından bu destekler verilmeli." ifadesini kullandı.

Palandöken, yazılı açıklamasında, tarım sektörüne sağlanacak akaryakıt desteğini değerlendirdi.

Çiftçinin akaryakıt giderlerinin yarısının devlet tarafından karşılanmasına yönelik desteğin olumlu olduğunu vurgulayan Palandöken, ekonominin düzelmesi ve rayına oturması için tarıma verilen desteklerin tek başına yeterli olmayacağını, üretilen her ürünü taşıyan esnafa da devletçe akaryakıt desteği verilmesi gerektiğini ifade etti.

Palandöken, tarıma ve esnafa verilecek akaryakıt desteğiyle ürünlerin fiyatlarının düşeceğini, enflasyonun gerileyeceğini ve ülkede büyümenin kalıcı hale geleceğini, vatandaşın da bu sayede uygun fiyata ürün tüketeceğini ve ülkede refahın artacağını belirtti.

İndirimli ticari akaryakıtın her sektöre olumlu yansıyacağının vurgulayan Palandöken, şunları kaydetti:

"Ulaştırma sektöründe ülkemize hizmet götüren esnafımıza belli oranlarda indirimli akaryakıt desteğinin verilmesi, taşımacı esnafını büyük ölçüde rahatlatır. Kamyoncu, otobüsçü, dolmuşçu ve taksici esnafı devletimizin vereceği ticari akaryakıt desteğini dört gözle bekliyor. Eğer ticari araçlardaki mazot ve benzin ucuzlarsa esnaf ve sanatkar da müşterilerinin daha ucuza seyahat etmesini sağlayacaktır. Öte yandan, akaryakıt üzerindeki özel tüketim vergisinde 10 puanlık indirim yapılması ekonomideki büyümeyi de beraberinde getirir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.