pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Tesk Genel Başkanı Palandöken:

01.06.2017 - 23:18, Güncelleme: 01.06.2017 - 23:18
 

Tesk Genel Başkanı Palandöken:

"Türkiye'de birlik ve beraberliğin her şeyin üstesinden geleceğine inanıyoruz. İşte o zaman ticaretin, zanaatin ve ihracatın patlaması mümkün olacaktır"

KONYA (AA) - Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Türkiye'de birlik ve beraberliğin her şeyin üstesinden geleceğine inanıyoruz. İşte o zaman ticaretin, zanaatin ve ihracatın patlaması mümkün olacaktır." dedi.Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanlığınca bir restoranda düzenlenen iftar programına katılan Palandöken, yaptığı konuşmada, Türkiye'nin her tarafında Konyalı iş adamı veya sanayicinin olduğunu söyledi.Konya gibi mütevazi bir şehrin görkemli insanlarıyla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Palandöken, "Memleketimizde huzur ve güven ortamı olduğu sürece, başaramayacağımız hiçbir şey yok. Bugün 3,5 milyona yakının Suriyeli yurttaşımızı ülkemizde barındırıyoruz." diye konuştu.Palandöken, 4 yıldır Türkiye'nin yoğun bir seçim sürecinden geçtiğini, sanayici ve tüccarın bu durumdan etkilendiğini belirtti.Zaman zaman ekonomik sıkıntıların çıkabildiğini aktaran Palandöken, "Ülke olarak ara sıra ekonomik sıkıntılar çekiyoruz. Bu ekonomik sıkıntıların çıkmaması için bir ve beraber olmamız lazım. Türkiye'de birlik ve beraberliğin her şeyin üstesinden geleceğine inanıyoruz. İşte o zaman ticaretin, zanaatin ve ihracatın patlaması mümkün olacaktır." şeklinde konuştu.Palandöken, Şırnak'ta askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 13 askerin ailelerine de başsağlığı dileyerek, şöyle devam etti:"Elim kaza neticesinde aramızdan ayrılan 13 şehidimiz var. Bunlar milletimizin göz bebeği olan askerlerimiz. Kendilerine Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Sizin bu güzel birlikteliğiniz yani esnaf ve zanaatkarın bir arada olup, güç birliği yapması, ülkemiz açısından çok önemli. Biz Ankara'da sivil toplum kuruluşlarının başkanları olarak ülkemizin menfaatleri doğrultusunda yapılması gereken hizmetleri vermeye gayret ediyoruz. Konya'da bulunan sivil toplum kuruşlarının başkanlarının da burada olup, ortak akla destek vermesi çok önemliydi. Bilindiği gibi iş adamı, güven ortamı olduğu zaman iş yapar. Güven olmadığı zaman ticaretin hiçbir önemi olmaz."İftar programına, Konya Baro Başkanı Mustafa Aladağ, KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk ile çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.
"Türkiye'de birlik ve beraberliğin her şeyin üstesinden geleceğine inanıyoruz. İşte o zaman ticaretin, zanaatin ve ihracatın patlaması mümkün olacaktır"

KONYA (AA) - Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Türkiye'de birlik ve beraberliğin her şeyin üstesinden geleceğine inanıyoruz. İşte o zaman ticaretin, zanaatin ve ihracatın patlaması mümkün olacaktır." dedi.

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanlığınca bir restoranda düzenlenen iftar programına katılan Palandöken, yaptığı konuşmada, Türkiye'nin her tarafında Konyalı iş adamı veya sanayicinin olduğunu söyledi.

Konya gibi mütevazi bir şehrin görkemli insanlarıyla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Palandöken, "Memleketimizde huzur ve güven ortamı olduğu sürece, başaramayacağımız hiçbir şey yok. Bugün 3,5 milyona yakının Suriyeli yurttaşımızı ülkemizde barındırıyoruz." diye konuştu.

Palandöken, 4 yıldır Türkiye'nin yoğun bir seçim sürecinden geçtiğini, sanayici ve tüccarın bu durumdan etkilendiğini belirtti.

Zaman zaman ekonomik sıkıntıların çıkabildiğini aktaran Palandöken, "Ülke olarak ara sıra ekonomik sıkıntılar çekiyoruz. Bu ekonomik sıkıntıların çıkmaması için bir ve beraber olmamız lazım. Türkiye'de birlik ve beraberliğin her şeyin üstesinden geleceğine inanıyoruz. İşte o zaman ticaretin, zanaatin ve ihracatın patlaması mümkün olacaktır." şeklinde konuştu.

Palandöken, Şırnak'ta askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 13 askerin ailelerine de başsağlığı dileyerek, şöyle devam etti:

"Elim kaza neticesinde aramızdan ayrılan 13 şehidimiz var. Bunlar milletimizin göz bebeği olan askerlerimiz. Kendilerine Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Sizin bu güzel birlikteliğiniz yani esnaf ve zanaatkarın bir arada olup, güç birliği yapması, ülkemiz açısından çok önemli. Biz Ankara'da sivil toplum kuruluşlarının başkanları olarak ülkemizin menfaatleri doğrultusunda yapılması gereken hizmetleri vermeye gayret ediyoruz. Konya'da bulunan sivil toplum kuruşlarının başkanlarının da burada olup, ortak akla destek vermesi çok önemliydi. Bilindiği gibi iş adamı, güven ortamı olduğu zaman iş yapar. Güven olmadığı zaman ticaretin hiçbir önemi olmaz."

İftar programına, Konya Baro Başkanı Mustafa Aladağ, KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk ile çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.