pendik escort bayan
ak

Terörle Mücadele Operasyonları

11.04.2018 - 16:33, Güncelleme: 11.04.2018 - 16:33
 

Terörle Mücadele Operasyonları

Türk Silahlı Kuvvetlerince Şırnak, Hakkari ve Irak'ın kuzeyinde düzenlenen operasyonlarda silah ve mühimmat ele geçirildi- Irak'ın kuzeyindeki Kani Rash bölgesinde süren operasyonda tespit edilen 8 antitank mayını ve 35 el yapımı patlayıcı imha edildi

ANKARA (AA) - Türk Silahlı Kuvvetlerince, Şırnak, Hakkari ve Irak'ın kuzeyinde düzenlenen operasyonlarda silah ve mühimmat ele geçirildi.Genelkurmay Başkanlığından dünkü yurt içi terörle mücadele faaliyetlerine ilişkin bilgi verildi.Buna göre, Şırnak'ın Cudi Dağı bölgesinde süren operasyonda, kalaşnikof piyade tüfeği, M-16 piyade tüfeği, biksi makineli tüfek ve Kanas ele geçirildi.Irak'ın kuzeyindeki Kani Rash bölgesinde devam eden operasyonda, biksi makineli tüfek, iki RPG-7 roketatar, 4 el bombası, 19 adet RPG-7 roketatar sevk fişeği, 720 muhtelif çapta fişek, 60 tahrip kapsülü, 300 kilogram amonyum nitrat, jeneratör ve çok miktarda yaşam malzemesi bulundu.Ayrıca, operasyonda tespit edilen 8 antitank mayını ve 35 el yapımı patlayıcı da imha edildi.Hakkari'nin Çukurca ilçesi kırsalında güvenlik güçlerince düzenlenen arazi aramasında RPG-7 roketatar ele geçirildi.
Türk Silahlı Kuvvetlerince Şırnak, Hakkari ve Irak'ın kuzeyinde düzenlenen operasyonlarda silah ve mühimmat ele geçirildi- Irak'ın kuzeyindeki Kani Rash bölgesinde süren operasyonda tespit edilen 8 antitank mayını ve 35 el yapımı patlayıcı imha edildi

ANKARA (AA) - Türk Silahlı Kuvvetlerince, Şırnak, Hakkari ve Irak'ın kuzeyinde düzenlenen operasyonlarda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Genelkurmay Başkanlığından dünkü yurt içi terörle mücadele faaliyetlerine ilişkin bilgi verildi.

Buna göre, Şırnak'ın Cudi Dağı bölgesinde süren operasyonda, kalaşnikof piyade tüfeği, M-16 piyade tüfeği, biksi makineli tüfek ve Kanas ele geçirildi.

Irak'ın kuzeyindeki Kani Rash bölgesinde devam eden operasyonda, biksi makineli tüfek, iki RPG-7 roketatar, 4 el bombası, 19 adet RPG-7 roketatar sevk fişeği, 720 muhtelif çapta fişek, 60 tahrip kapsülü, 300 kilogram amonyum nitrat, jeneratör ve çok miktarda yaşam malzemesi bulundu.

Ayrıca, operasyonda tespit edilen 8 antitank mayını ve 35 el yapımı patlayıcı da imha edildi.

Hakkari'nin Çukurca ilçesi kırsalında güvenlik güçlerince düzenlenen arazi aramasında RPG-7 roketatar ele geçirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.