pendik escort bayan
ak

Terörle Mücadele Operasyonları

18.03.2018 - 16:33, Güncelleme: 18.03.2018 - 16:33
 

Terörle Mücadele Operasyonları

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleri tarafından icra edilen operasyonda, bölücü terör örgütü mensubu iki terörist etkisiz hale getirildi- Irak'ın kuzeyi Kani Rash bölgesinde, bölücü terör örgütü mensubu bir terörist yakalandı

ANKARA (AA) - Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleri tarafından icra edilen operasyonda, bölücü terör örgütü mensubu iki terörist etkisiz hale getirildi. Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde, dünkü "yurt içi olaylar"a ilişkin bilgilere yer verildi.Buna göre, Irak'ın kuzeyi Kani Rash bölgesinde komando birlikleri tarafından icra edilen operasyonda, bölücü terör örgütü mensubu bir terörist yakalandı, bir RPG-7 roketatar, bir biksi makineli piyade tüfeği ve bir gece görüş dürbünü ele geçirildi.Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, güvenlik güçleri tarafından icra edilen operasyonda, bölücü terör örgütü mensubu iki terörist etkisiz hale getirildi.Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde, güvenlik güçleri tarafından icra edilen arazi aramasında iki el yapımı patlayıcı imha edildi. Tunceli merkezde ise güvenlik güçleri tarafından icra edilen arazi aramasında, bir sığınak içerisinde el yapımı patlayıcı yapımında kullanılmak üzere hazırlanmış 17 tüp, üç akü ve çok miktarda yaşam malzemesi ele geçirildi.
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleri tarafından icra edilen operasyonda, bölücü terör örgütü mensubu iki terörist etkisiz hale getirildi- Irak'ın kuzeyi Kani Rash bölgesinde, bölücü terör örgütü mensubu bir terörist yakalandı

ANKARA (AA) - Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleri tarafından icra edilen operasyonda, bölücü terör örgütü mensubu iki terörist etkisiz hale getirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde, dünkü "yurt içi olaylar"a ilişkin bilgilere yer verildi.

Buna göre, Irak'ın kuzeyi Kani Rash bölgesinde komando birlikleri tarafından icra edilen operasyonda, bölücü terör örgütü mensubu bir terörist yakalandı, bir RPG-7 roketatar, bir biksi makineli piyade tüfeği ve bir gece görüş dürbünü ele geçirildi.

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, güvenlik güçleri tarafından icra edilen operasyonda, bölücü terör örgütü mensubu iki terörist etkisiz hale getirildi.

Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde, güvenlik güçleri tarafından icra edilen arazi aramasında iki el yapımı patlayıcı imha edildi.

Tunceli merkezde ise güvenlik güçleri tarafından icra edilen arazi aramasında, bir sığınak içerisinde el yapımı patlayıcı yapımında kullanılmak üzere hazırlanmış 17 tüp, üç akü ve çok miktarda yaşam malzemesi ele geçirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.