pendik escort bayan
ak

Terörist Başı Gülen'in, FETÖ Militanlarına Verdiği Yeni Talimatlar Ortaya Çıktı

14.11.2017 - 20:41, Güncelleme: 14.11.2017 - 20:41
 

Terörist Başı Gülen'in, FETÖ Militanlarına Verdiği Yeni Talimatlar Ortaya Çıktı

FETÖ lideri Gülen'in, kripto elemanlarına ifşa olmamaları için verdiği yeni talimatta "kimlik taşımayın, başkasının kimlik numarasını ezberleyin ve komşunuzun internetini kullanın" dediği ortaya çıktı.

FETÖ/PDY lideri Fetullah Gülen'in, örgüt üyelerine yakalanmamaları için Ekim ayı sonunda yeni talimatlar gönderdiği belirlendi.EN ÖNEM VERDİKLERİ ALAN "İLETİŞİM"Alınan bilgiye göre, yurt dışında bulunan örgütün üst düzey isimlerinin, Türkiye'de saklanan üyelerine gönderdiği mesajlarda, açık hat kullanılmaması, sistem yüklü cihazlarda sosyal medya üzerinden yurt içi arama yapmamaları, sık irtibat kurmamaları, komşunun internet şifresi kullanılarak arama yapılmasını istediği tespit edildi. Ayrıca, örgüt üyelerine, telefona takılı hat ile gezmemesi ve evde kullanılan telefonla ise aile ve örgütle bağdaştırabilecek bir yerin aranmaması yönünde uyarıda bulunulduğu belirlendi."ANNENİZİN BABANIZIN EVİNDE KALMAYIN"Örgütün üyelerine gönderdiği bir başka mesajda ise güvenlik endişesi ile başka eve taşınılması halinde daha önce kullanılan hattın yeni eve getirilmemesini ve anne, babalarının bulunduğu evlerde kalınmayarak, resmi ikametgah yapılmayacak şekilde eşyalı bir ev kiralanarak, faturalarını da bir akrabalarının üzerine göstermelerinin istendiği öğrenildi. "KİMLİK TAŞIMAYIN, FETÖ İLE ALAKASIZ T.C. EZBERLEYİN"Şehirler arası yolculuk yapılmayıp, şehir içi ulaşımların trafiğin yoğun saatlerde otobüs ile yapılması istenen örgüt üyelerinin, dışarıya çıkarken kimlik taşınmaması, FETÖ/PDY ile bağlantısı kurulamayacak bir T.C. kimlik numarasının ezbere bilmeleri yönünde uyarıldıkları da istihbarat birimleri tarafından tespit edildi.Örgütün, üyelerine gaybubet (gizlenme) yapılan evlerde sıradan bir vatandaş gibi davranılarak dikkat çekilmemesi talimatına özellikle dikkat edilmesi gerektiği bilgisini verdiği bildirildi. Kaynak: Haberler.com
FETÖ lideri Gülen'in, kripto elemanlarına ifşa olmamaları için verdiği yeni talimatta "kimlik taşımayın, başkasının kimlik numarasını ezberleyin ve komşunuzun internetini kullanın" dediği ortaya çıktı.

FETÖ/PDY lideri Fetullah Gülen'in, örgüt üyelerine yakalanmamaları için Ekim ayı sonunda yeni talimatlar gönderdiği belirlendi.

EN ÖNEM VERDİKLERİ ALAN "İLETİŞİM"

Alınan bilgiye göre, yurt dışında bulunan örgütün üst düzey isimlerinin, Türkiye'de saklanan üyelerine gönderdiği mesajlarda, açık hat kullanılmaması, sistem yüklü cihazlarda sosyal medya üzerinden yurt içi arama yapmamaları, sık irtibat kurmamaları, komşunun internet şifresi kullanılarak arama yapılmasını istediği tespit edildi. Ayrıca, örgüt üyelerine, telefona takılı hat ile gezmemesi ve evde kullanılan telefonla ise aile ve örgütle bağdaştırabilecek bir yerin aranmaması yönünde uyarıda bulunulduğu belirlendi.

"ANNENİZİN BABANIZIN EVİNDE KALMAYIN"

Örgütün üyelerine gönderdiği bir başka mesajda ise güvenlik endişesi ile başka eve taşınılması halinde daha önce kullanılan hattın yeni eve getirilmemesini ve anne, babalarının bulunduğu evlerde kalınmayarak, resmi ikametgah yapılmayacak şekilde eşyalı bir ev kiralanarak, faturalarını da bir akrabalarının üzerine göstermelerinin istendiği öğrenildi.

 

"KİMLİK TAŞIMAYIN, FETÖ İLE ALAKASIZ T.C. EZBERLEYİN"

Şehirler arası yolculuk yapılmayıp, şehir içi ulaşımların trafiğin yoğun saatlerde otobüs ile yapılması istenen örgüt üyelerinin, dışarıya çıkarken kimlik taşınmaması, FETÖ/PDY ile bağlantısı kurulamayacak bir T.C. kimlik numarasının ezbere bilmeleri yönünde uyarıldıkları da istihbarat birimleri tarafından tespit edildi.

Örgütün, üyelerine gaybubet (gizlenme) yapılan evlerde sıradan bir vatandaş gibi davranılarak dikkat çekilmemesi talimatına özellikle dikkat edilmesi gerektiği bilgisini verdiği bildirildi.

 

Kaynak: Haberler.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.