pendik escort bayan
ak

Terör Saldırılarında 66 Günlük Bilanço

11.09.2015 - 11:11, Güncelleme: 11.09.2015 - 11:11
 

Terör Saldırılarında 66 Günlük Bilanço

22 Temmuz’dan bu yana PKK hedeflerine yönelik K.Irak ve yurtiçinde gerçekleştirilen operasyonlarda toplam bin 123 terörist öldürüldü.

Güvenlik güçleri, terör örgütlerinin Türkiye'nin barış ve huzurunu bozmaya yönelik saldırılarına operasyonlarla karşılık verdi; terör örgütü PKK'ya yönelik 22 Temmuz'dan bu yana düzenlenen operasyonlarda bin 123 terörist etkisiz hale getirildi. Büyük bölümü PKK ve gençlik yapılanması YDG-H'ye olmak üzere, terör örgütlerine yönelik pek çok ilde 24 Temmuz'dan bu yana gerçekleştirilen operasyonlarda, 2 bin 364 kişi gözaltına alındı, bunlardan 634'ü tutuklandı. OPERASYONLAR SÜRÜYOR Güvenlik güçlerinin 22 Temmuz'dan bu yana terör örgütü PKK'ya yönelik yurtiçi ve yurtdışında gerçekleştirdiği operasyonlarda bin 123 terörist etkisiz hale getirildi. Hava operasyonları sonucu yurtdışında yaklaşık 620 teröristin, yurtiçindeki operasyonlarda da 250-300 teröristin yaralandığı tespit edildi. Hava operasyonlarının yanı sıra güvenlik güçleri, tank ve top atışlarıyla da terör örgütü mensuplarına büyük zayiat verdirdi. haber, Terör, Saldırılarında, 66, Günlük, Bilanço, haberler, haberi, haberleri, HABER, HABERLER, Demokratik Bölgeler Partisi, Türk Silahlı Kuvvetleri, Kürdistan İşçi Partisi, Cumhuriyet Mahallesi, Türkiye Cumhuriyeti, Emniyet Müdürlüğü, Selami Altınok, Kahramanmaraş, İlyas Bozkurt, Gökhan Çakır, Mezopotamya, Türk Ordusu, Diyarbakır, Gaziantep, Şanlıurfa, Jandarma, Istanbul, İstanbul, Tunceli, Türkiye, Dağlıca, Derecik, Hakkari, Piyade, Şırnak, Tarsus, Mersin, Surıye, Suriye, P.K.K., Patnos, Buldan, Eylül, Huzur, Antep, Polis, Varto, Adana, Hatay, Cizre, Iran, İran, Urfa, Ağrı, Dbp, Kck, Tsk, Muş, Pkk, Sivas bülteni
22 Temmuz’dan bu yana PKK hedeflerine yönelik K.Irak ve yurtiçinde gerçekleştirilen operasyonlarda toplam bin 123 terörist öldürüldü.

Güvenlik güçleri, terör örgütlerinin Türkiye'nin barış ve huzurunu bozmaya yönelik saldırılarına operasyonlarla karşılık verdi; terör örgütü PKK'ya yönelik 22 Temmuz'dan bu yana düzenlenen operasyonlarda bin 123 terörist etkisiz hale getirildi.

 

Büyük bölümü PKK ve gençlik yapılanması YDG-H'ye olmak üzere, terör örgütlerine yönelik pek çok ilde 24 Temmuz'dan bu yana gerçekleştirilen operasyonlarda, 2 bin 364 kişi gözaltına alındı, bunlardan 634'ü tutuklandı.

 

OPERASYONLAR SÜRÜYOR

 

Güvenlik güçlerinin 22 Temmuz'dan bu yana terör örgütü PKK'ya yönelik yurtiçi ve yurtdışında gerçekleştirdiği operasyonlarda bin 123 terörist etkisiz hale getirildi.

 

Hava operasyonları sonucu yurtdışında yaklaşık 620 teröristin, yurtiçindeki operasyonlarda da 250-300 teröristin yaralandığı tespit edildi. Hava operasyonlarının yanı sıra güvenlik güçleri, tank ve top atışlarıyla da terör örgütü mensuplarına büyük zayiat verdirdi.

 

haber, Terör, Saldırılarında, 66, Günlük, Bilanço, haberler, haberi, haberleri, HABER, HABERLER, Demokratik Bölgeler Partisi, Türk Silahlı Kuvvetleri, Kürdistan İşçi Partisi, Cumhuriyet Mahallesi, Türkiye Cumhuriyeti, Emniyet Müdürlüğü, Selami Altınok, Kahramanmaraş, İlyas Bozkurt, Gökhan Çakır, Mezopotamya, Türk Ordusu, Diyarbakır, Gaziantep, Şanlıurfa, Jandarma, Istanbul, İstanbul, Tunceli, Türkiye, Dağlıca, Derecik, Hakkari, Piyade, Şırnak, Tarsus, Mersin, Surıye, Suriye, P.K.K., Patnos, Buldan, Eylül, Huzur, Antep, Polis, Varto, Adana, Hatay, Cizre, Iran, İran, Urfa, Ağrı, Dbp, Kck, Tsk, Muş, Pkk, Sivas bülteni

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.