pendik escort bayan
ak

Termal Otel Banyosunda Ölü Bulundu

29.05.2018 - 16:58, Güncelleme: 29.05.2018 - 16:58
 

Termal Otel Banyosunda Ölü Bulundu

SİVAS (AA) - Sivas'ta bir kişi termal otel banyosunda ölü bulundu. Alınan bilgiye göre, çeşitli rahatsızlıkları bulunduğu öğrenilen Gazi Çınar (80)...

SİVAS (AA) - Sivas'ta bir kişi termal otel banyosunda ölü bulundu. Alınan bilgiye göre, çeşitli rahatsızlıkları bulunduğu öğrenilen Gazi Çınar (80) Sıcak Çermik Kaplıcaları'nda bir termal otelin banyosuna girdi. Çınar'ın uzun süre banyodan çıkmaması üzerine içeri giren otel görevlileri, kendisini hareketsiz olarak buldu. Yardım istenen 112 Acil Sağlık ekipleri Çınar'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Gazi Çınar'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.
SİVAS (AA) - Sivas'ta bir kişi termal otel banyosunda ölü bulundu. Alınan bilgiye göre, çeşitli rahatsızlıkları bulunduğu öğrenilen Gazi Çınar (80)...

SİVAS (AA) - Sivas'ta bir kişi termal otel banyosunda ölü bulundu.

Alınan bilgiye göre, çeşitli rahatsızlıkları bulunduğu öğrenilen Gazi Çınar (80) Sıcak Çermik Kaplıcaları'nda bir termal otelin banyosuna girdi.

Çınar'ın uzun süre banyodan çıkmaması üzerine içeri giren otel görevlileri, kendisini hareketsiz olarak buldu.

Yardım istenen 112 Acil Sağlık ekipleri Çınar'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Gazi Çınar'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.