pendik escort bayan
ak

TEOG Sınavına girecek öğrencilere moral!

Kültür-Sanat 22.11.2016 - 13:15, Güncelleme: 22.11.2016 - 13:15
 

TEOG Sınavına girecek öğrencilere moral!

Başöğretmen Atatürk Ortaokulu sekizinci Sınıf Öğrencileri ve Öğretmenleri Yemekte bir araya geldi.

Başöğretmen Atatürk Ortaokulu sekizinci Sınıf Öğrencileri ve Öğretmenleri Yemekte bir araya geldi.TEOG Sınavına girecek olan 117 öğrenci ve öğretmenler, sınav öncesi moral ve motivasyon kapsamında yemekte biraraya geldi. Okul Müdürü İbrahim KILIÇ yaptığı konuşmada; “Öğretmenlerimiz, Okul Aile Birliğimiz ve velilerimiz sizlerin daha iyi eğitim alması için fedakarlıkta bulunuyor. Eminim sizlerde basarinizla buna karşılık vermiş olacaksınız” dedi. KILIÇ moral ve motivasyon faaliyetlerin çeşitli etkinliklerle akşama kadar süreceğini sözlerine ekledi.KILIÇ ayrıca; organizasyonun gerçekleşmesine ve sponsor olan Okul Aile Birliği Yönetimi ve öğretmenlere teşekkür ederek, sınava girecek öğrencilere başarılar diledi. - Sivas 
Başöğretmen Atatürk Ortaokulu sekizinci Sınıf Öğrencileri ve Öğretmenleri Yemekte bir araya geldi.

Başöğretmen Atatürk Ortaokulu sekizinci Sınıf Öğrencileri ve Öğretmenleri Yemekte bir araya geldi.

TEOG Sınavına girecek olan 117 öğrenci ve öğretmenler, sınav öncesi moral ve motivasyon kapsamında yemekte biraraya geldi. Okul Müdürü İbrahim KILIÇ yaptığı konuşmada; “Öğretmenlerimiz, Okul Aile Birliğimiz ve velilerimiz sizlerin daha iyi eğitim alması için fedakarlıkta bulunuyor. Eminim sizlerde basarinizla buna karşılık vermiş olacaksınız” dedi. KILIÇ moral ve motivasyon faaliyetlerin çeşitli etkinliklerle akşama kadar süreceğini sözlerine ekledi.
KILIÇ ayrıca; organizasyonun gerçekleşmesine ve sponsor olan Okul Aile Birliği Yönetimi ve öğretmenlere teşekkür ederek, sınava girecek öğrencilere başarılar diledi. - Sivas

 

fb_img_1479813083726.jpgfb_img_1479813097428.jpgfb_img_1479813076813.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.