pendik escort bayan
ak

"Telefonumun Önceki Sahibi Kakao Programını Kullanmış Olabilir"

11.10.2018 - 14:23, Güncelleme: 11.10.2018 - 14:23
 

"Telefonumun Önceki Sahibi Kakao Programını Kullanmış Olabilir"

Eskişehir'de FETÖ üyesi oldukları iddiasıyla haklarında dava açılan 7 tutuksuz sanıktan Yılmaz Y:- "İddianamede Kakao programını kullandığım yazılmış. Telefonum ikinci el. Önceki sahibi Kakao programını kullanmış olabilir"

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi oldukları iddia edilen 7 tutuksuz sanığın yargılanmasına başlandı.2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın ilk duruşmasında, halen görevinden açığa alınan ve ihraç edilenlerin bulunduğu 7 öğretmen ile avukatları hazır bulundu.Savcının iddianameyi okumasının ardından savunması istenen sanıklar, suçlamaları kabul etmeyerek, beraat talebinde bulundu. Etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanmak isteyen sanık Ertuğrul G, örgütle hiçbir bağının olmadığını ileri sürerek, "Örgüt evinde sohbet ettiğimiz doğrudur. Fetullah Gülen videoları izletilir, kitapları okutulurdu. Himmet vermedim ama kurban ve zekat parası verdim. Bu örgütün terör örgütü olduğunu çok geç anladım." dedi. - "Telefonum ikinci el" Sanıklardan Yılmaz Y. ise örgütün kullandığı iletişim yöntemlerinden 15 Temmuz'da haberdar olduğunu savunarak, "İddianamede Kakao programını kullandığım yazılmış. Telefonum ikinci el. Önceki sahibi Kakao programını kullanmış olabilir. Benim örgütle bir bağım yok." iddiasında bulundu.Mahkeme heyeti, tüm sanıkların mevcut hallerinin devamına karar vererek, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı 11 Aralık'a erteledi.
Eskişehir'de FETÖ üyesi oldukları iddiasıyla haklarında dava açılan 7 tutuksuz sanıktan Yılmaz Y:- "İddianamede Kakao programını kullandığım yazılmış. Telefonum ikinci el. Önceki sahibi Kakao programını kullanmış olabilir"

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi oldukları iddia edilen 7 tutuksuz sanığın yargılanmasına başlandı.

2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın ilk duruşmasında, halen görevinden açığa alınan ve ihraç edilenlerin bulunduğu 7 öğretmen ile avukatları hazır bulundu.

Savcının iddianameyi okumasının ardından savunması istenen sanıklar, suçlamaları kabul etmeyerek, beraat talebinde bulundu.

Etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanmak isteyen sanık Ertuğrul G, örgütle hiçbir bağının olmadığını ileri sürerek, "Örgüt evinde sohbet ettiğimiz doğrudur. Fetullah Gülen videoları izletilir, kitapları okutulurdu. Himmet vermedim ama kurban ve zekat parası verdim. Bu örgütün terör örgütü olduğunu çok geç anladım." dedi.

- "Telefonum ikinci el"

Sanıklardan Yılmaz Y. ise örgütün kullandığı iletişim yöntemlerinden 15 Temmuz'da haberdar olduğunu savunarak, "İddianamede Kakao programını kullandığım yazılmış. Telefonum ikinci el. Önceki sahibi Kakao programını kullanmış olabilir. Benim örgütle bir bağım yok." iddiasında bulundu.

Mahkeme heyeti, tüm sanıkların mevcut hallerinin devamına karar vererek, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı 11 Aralık'a erteledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.