pendik escort bayan
ak

Telefon Dolandırıcısını Yakalattı

06.09.2016 - 12:53, Güncelleme: 06.09.2016 - 12:53
 

Telefon Dolandırıcısını Yakalattı

Kırşehir'de emekli işçi, kendisini telefonla dolandırmaya çalışan zanlıyı para ve altınları almak için evine çağırarak polise yakalattı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de emekli işçi, kendisini telefonda emniyet amiri olarak tanıtıp dolandırıcılık yapmaya çalışan zanlıyı yakalattı.Alınan bilgiye göre, Halil T. (23) telefonla arayarak kendisini emniyet amiri olarak tanıttığı emekli işçi Duran S'ye (53), kimlik bilgilerinin terör örgütünün eline geçtiğini, adına şirket kurulduğunu, buna yönelik operasyon için para ve altın talebinde bulundu.Halil T'nin, aralarında geçen konuşmayla ilgili kimseye haber vermemesini, banka hesabından çekeceği para ile evdeki altınlarını evine gelecek sözde sivil polislere vermesini istemesi üzerine banka şubesine giden Duran S, işlem için sıra beklerken dolandırılacağını anlayarak, şüpheliye "Veznede çok sıra var, para çekeceğim, dışarı çıkınca seni arayayım." diyerek telefonu kapattı.Duran S, daha sonra 155 polis imdat hattını arayarak durumu anlattı.İhbar üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, para ve altınları almak için Duran S'nin evine gelen Halil T'yi yakaladı.Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.Halil T'nin, geçen yıl aynı yöntemi kullanarak Kırşehir'de bir kişiden 32 bin lira, bu yıl da Kayseri'de bir kişiden 20 bin lira aldığı tespit edildi.
Kırşehir'de emekli işçi, kendisini telefonla dolandırmaya çalışan zanlıyı para ve altınları almak için evine çağırarak polise yakalattı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de emekli işçi, kendisini telefonda emniyet amiri olarak tanıtıp dolandırıcılık yapmaya çalışan zanlıyı yakalattı.

Alınan bilgiye göre, Halil T. (23) telefonla arayarak kendisini emniyet amiri olarak tanıttığı emekli işçi Duran S'ye (53), kimlik bilgilerinin terör örgütünün eline geçtiğini, adına şirket kurulduğunu, buna yönelik operasyon için para ve altın talebinde bulundu.

Halil T'nin, aralarında geçen konuşmayla ilgili kimseye haber vermemesini, banka hesabından çekeceği para ile evdeki altınlarını evine gelecek sözde sivil polislere vermesini istemesi üzerine banka şubesine giden Duran S, işlem için sıra beklerken dolandırılacağını anlayarak, şüpheliye "Veznede çok sıra var, para çekeceğim, dışarı çıkınca seni arayayım." diyerek telefonu kapattı.

Duran S, daha sonra 155 polis imdat hattını arayarak durumu anlattı.

İhbar üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, para ve altınları almak için Duran S'nin evine gelen Halil T'yi yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

Halil T'nin, geçen yıl aynı yöntemi kullanarak Kırşehir'de bir kişiden 32 bin lira, bu yıl da Kayseri'de bir kişiden 20 bin lira aldığı tespit edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.