pendik escort bayan
ak

"Tel Yaptırmadan Düzgün Dişlere Kavuşmak Mümkün"

Spor 12.10.2017 - 14:58, Güncelleme: 12.10.2017 - 14:58
 

"Tel Yaptırmadan Düzgün Dişlere Kavuşmak Mümkün"

Bağcılar Hospitadent Diş Hastanesi Diş Hekimi Elgün:- "Diş teli kullanılmadan ağızda belirgin olarak gözükmeyen, ergonomik şeffaf plakalarla düzgün ve sağlıklı dişlere kavuşmak mümkün"- "Çapraşık dişlerin düzeltilmesinde uygulanan telsiz tedavi yöntemi es

İSTANBUL (AA) - Bağcılar Hospitadent Diş Hastanesi Diş Hekimi İlke Elgün, diş teli kullanılmadan ağızda belirgin olarak gözükmeyen, ergonomik şeffaf plakalar ile düzgün ve sağlıklı dişlere kavuşmanın mümkün olduğunu belirterek, "Çapraşık dişlerin düzeltilmesinde uygulanan telsiz tedavi yöntemi estetik kaygısı olup diş teli takmak istemeyen kişilerin imdadına yetişiyor." ifadesini kullandı.Elgün, yaptığı yazılı açıklamada, ağızda belirgin olarak görülmeyen şeffaf düzeltici plakların dişlere takılabildiğini, dişlerden çıkarılabildiğini, dişlerin braket ve teller kullanılmadan düzeltilebilmesine olanak sağladığını bildirdi.Şeffaf plaklarla tedavinin genellikle iskeletsel çene problemi olmayan, basit çapraşıklık vakalarda kullanıldığını aktaran Elgün, her bir düzeltici plağın yaklaşık 2 hafta boyunca günde 20-22 saat kullanıldığı bilgisini verdi.Elgün, iki hafta sonra yeni bir düzeltici takıldığını kaydederek, 6 hafta arayla ortodonti uzmanının yapacağı muayene sayesinde tedavi sürecinin yönlendirildiğini anlattı.Tedavi süresinin dişlerdeki çapraşıklık oranına göre 9-15 ay arasında değiştiği bilgisini veren Elgün şu bilgileri verdi:"Bu dönemde yaklaşık 18-30 adet şeffaf düzeltici plak kullanılıyor. Plaklar sadece yemek yerken, bir şey içerken ya da diş fırçalarken çıkarılıyor. Diş teli kullanılmadan ağızda belirgin olarak gözükmeyen, ergonomik şeffaf plakalarla düzgün ve sağlıklı dişlere kavuşmak mümkün. Çapraşık dişlerin düzeltilmesinde uygulanan telsiz tedavi yöntemi estetik kaygısı olup diş teli takmak istemeyen kişilerin imdadına yetişiyor. Tedavi süresince takılan tellerden estetik olarak rahatsızlık duyan kişiler bu yöntemle aile, iş ve sosyal yaşamlarına hiçbir kaygı duymadan devam edebiliyor."- "En önemli avantajı estetik ve konfor"Elgün, özellikle ortodontik tedavi yaptırmak isteyen, ancak braket ve tellerin görüntüsü sebebiyle tedaviyi erteleyen yetişkinlerin bu yöntemi seçtiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:"Ağız içinde herhangi bir tel veya metal parçası olmadığı için batma ve yara oluşumu da yaşanmıyor. Tedavi geleneksel tel tedavisine göre daha ağrısızdır. Ağız hijyeni daha kolay sağlanabilir, yeme-içme konusunda klasik ortodontik tedavide olan kısıtlamalar olmaz, çünkü istendiğinde ağızdan çıkarılabilir sonra tekrar takılabilir. Ama günde en fazla 2 saat çıkarılması uygun olacaktır. Konuşmaya olumsuz bir etkisi yoktur, sunumlarda toplantılarda çıkarmaya gerek kalmaz. Kontrol seansları geleneksel tedavi yöntemlerine göre daha azdır, böylece yurt dışından gelen hastalar için büyük avantaj oluşturmaktadır."
Bağcılar Hospitadent Diş Hastanesi Diş Hekimi Elgün:- "Diş teli kullanılmadan ağızda belirgin olarak gözükmeyen, ergonomik şeffaf plakalarla düzgün ve sağlıklı dişlere kavuşmak mümkün"- "Çapraşık dişlerin düzeltilmesinde uygulanan telsiz tedavi yöntemi es

İSTANBUL (AA) - Bağcılar Hospitadent Diş Hastanesi Diş Hekimi İlke Elgün, diş teli kullanılmadan ağızda belirgin olarak gözükmeyen, ergonomik şeffaf plakalar ile düzgün ve sağlıklı dişlere kavuşmanın mümkün olduğunu belirterek, "Çapraşık dişlerin düzeltilmesinde uygulanan telsiz tedavi yöntemi estetik kaygısı olup diş teli takmak istemeyen kişilerin imdadına yetişiyor." ifadesini kullandı.

Elgün, yaptığı yazılı açıklamada, ağızda belirgin olarak görülmeyen şeffaf düzeltici plakların dişlere takılabildiğini, dişlerden çıkarılabildiğini, dişlerin braket ve teller kullanılmadan düzeltilebilmesine olanak sağladığını bildirdi.

Şeffaf plaklarla tedavinin genellikle iskeletsel çene problemi olmayan, basit çapraşıklık vakalarda kullanıldığını aktaran Elgün, her bir düzeltici plağın yaklaşık 2 hafta boyunca günde 20-22 saat kullanıldığı bilgisini verdi.

Elgün, iki hafta sonra yeni bir düzeltici takıldığını kaydederek, 6 hafta arayla ortodonti uzmanının yapacağı muayene sayesinde tedavi sürecinin yönlendirildiğini anlattı.

Tedavi süresinin dişlerdeki çapraşıklık oranına göre 9-15 ay arasında değiştiği bilgisini veren Elgün şu bilgileri verdi:

"Bu dönemde yaklaşık 18-30 adet şeffaf düzeltici plak kullanılıyor. Plaklar sadece yemek yerken, bir şey içerken ya da diş fırçalarken çıkarılıyor. Diş teli kullanılmadan ağızda belirgin olarak gözükmeyen, ergonomik şeffaf plakalarla düzgün ve sağlıklı dişlere kavuşmak mümkün. Çapraşık dişlerin düzeltilmesinde uygulanan telsiz tedavi yöntemi estetik kaygısı olup diş teli takmak istemeyen kişilerin imdadına yetişiyor. Tedavi süresince takılan tellerden estetik olarak rahatsızlık duyan kişiler bu yöntemle aile, iş ve sosyal yaşamlarına hiçbir kaygı duymadan devam edebiliyor."


- "En önemli avantajı estetik ve konfor"


Elgün, özellikle ortodontik tedavi yaptırmak isteyen, ancak braket ve tellerin görüntüsü sebebiyle tedaviyi erteleyen yetişkinlerin bu yöntemi seçtiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Ağız içinde herhangi bir tel veya metal parçası olmadığı için batma ve yara oluşumu da yaşanmıyor. Tedavi geleneksel tel tedavisine göre daha ağrısızdır. Ağız hijyeni daha kolay sağlanabilir, yeme-içme konusunda klasik ortodontik tedavide olan kısıtlamalar olmaz, çünkü istendiğinde ağızdan çıkarılabilir sonra tekrar takılabilir. Ama günde en fazla 2 saat çıkarılması uygun olacaktır. Konuşmaya olumsuz bir etkisi yoktur, sunumlarda toplantılarda çıkarmaya gerek kalmaz. Kontrol seansları geleneksel tedavi yöntemlerine göre daha azdır, böylece yurt dışından gelen hastalar için büyük avantaj oluşturmaktadır."



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.