pendik escort bayan
ak

Tekvandocular Türkiye Şampiyonası'nda Tatamiye Çıkacak

13.01.2019 - 10:23, Güncelleme: 13.01.2019 - 10:23
 

Tekvandocular Türkiye Şampiyonası'nda Tatamiye Çıkacak

ANKARA (AA) - Büyükler ve gençler kategorilerinde yarışan tekvandocular, Konya'da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası'nda madalya arayacak.Türkiye Tekvando...

ANKARA (AA) - Büyükler ve gençler kategorilerinde yarışan tekvandocular, Konya'da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası'nda madalya arayacak.Türkiye Tekvando Federasyonunun internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Konya 11 gün boyunca tekvando müsabakalarına ev sahipliği yapacak.Gençler Türkiye Şampiyonası, 15-20 Ocak tarihlerinde Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi'nde, Büyükler Türkiye Şampiyonası ise 21-25 Ocak tarihlerinde Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu'nda düzenlenecek.Müsabakalar, gençler kategorisinde 10'ar, büyüklerde ise 8'er sıklette gerçekleştirilecek.
ANKARA (AA) - Büyükler ve gençler kategorilerinde yarışan tekvandocular, Konya'da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası'nda madalya arayacak.Türkiye Tekvando...


ANKARA (AA) - Büyükler ve gençler kategorilerinde yarışan tekvandocular, Konya'da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası'nda madalya arayacak.

Türkiye Tekvando Federasyonunun internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Konya 11 gün boyunca tekvando müsabakalarına ev sahipliği yapacak.

Gençler Türkiye Şampiyonası, 15-20 Ocak tarihlerinde Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi'nde, Büyükler Türkiye Şampiyonası ise 21-25 Ocak tarihlerinde Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu'nda düzenlenecek.

Müsabakalar, gençler kategorisinde 10'ar, büyüklerde ise 8'er sıklette gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.