pendik escort bayan
ak

Tekvando Kuşak Terfi Müsabakaları Kırşehir'de Yapıldı

09.07.2019 - 14:33, Güncelleme: 09.07.2019 - 14:33
 

Tekvando Kuşak Terfi Müsabakaları Kırşehir'de Yapıldı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, 13 ilden 350 sporcu ve antrenörün katıldığı tekvando kuşak terfi müsabakaları gerçekleştirildi.Gençlik ve Spor İl...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, 13 ilden 350 sporcu ve antrenörün katıldığı tekvando kuşak terfi müsabakaları gerçekleştirildi.Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Tekvando Federasyonunun 2019 yılı faaliyet programında yer alan siyah kuşak terfi sınavında, 350 sporcu ve antrenörün ter döktüğü kaydedildi.Aşıkpaşa Spor Salonunda, Eskişehir, Konya, Çankırı, Aksaray, Kırıkkale, Yozgat, Niğde, Nevşehir, Kayseri, Karaman, Sivas, Kocaeli ve Kırşehir'den katılan sporcuların yakın mücadele, eşli hareket ve yüksek vuruş ile savunma hareketleri sınavlarına tabi tutulduğu ifade edildi.Sınav performanslarının yüksek olduğu gözlenen müsabakalarda kırmızı-siyah kuşak sahibi başarılı sporcuların siyah kuşağa terfi ettiği aktarıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, 13 ilden 350 sporcu ve antrenörün katıldığı tekvando kuşak terfi müsabakaları gerçekleştirildi.Gençlik ve Spor İl...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, 13 ilden 350 sporcu ve antrenörün katıldığı tekvando kuşak terfi müsabakaları gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Tekvando Federasyonunun 2019 yılı faaliyet programında yer alan siyah kuşak terfi sınavında, 350 sporcu ve antrenörün ter döktüğü kaydedildi.

Aşıkpaşa Spor Salonunda, Eskişehir, Konya, Çankırı, Aksaray, Kırıkkale, Yozgat, Niğde, Nevşehir, Kayseri, Karaman, Sivas, Kocaeli ve Kırşehir'den katılan sporcuların yakın mücadele, eşli hareket ve yüksek vuruş ile savunma hareketleri sınavlarına tabi tutulduğu ifade edildi.

Sınav performanslarının yüksek olduğu gözlenen müsabakalarda kırmızı-siyah kuşak sahibi başarılı sporcuların siyah kuşağa terfi ettiği aktarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.