pendik escort bayan
ak

Teknosa'dan Karadeniz Ereğli'ye Yeni Mağaza

06.06.2018 - 11:03, Güncelleme: 06.06.2018 - 11:03
 

Teknosa'dan Karadeniz Ereğli'ye Yeni Mağaza

Zonguldak'taki ikinci mağazasını Karadeniz Ereğli ilçesinde bulunan Özdemirpark AVM'de açan Teknosa, yeni mağazasında teknolojik ürünleri avantajlı fiyat ve özel kampanyalarla tüketicilerin beğenisine sunacak

İSTANBUL (AA) - Teknosa, Zonguldak'taki ikinci mağazasını Karadeniz Ereğli ilçesinde bulunan Özdemirpark AVM'de açtı.Teknosa açıklamasına göre, "Herkes için Teknoloji" felsefesiyle çalışmalarına devam eden şirketin 297 metrekarelik yeni mağazasında, yüzlerce markanın binlerce teknolojik ürünü teknoloji severlerin beğenisine sunulacak. Mağazada, telekomdan küçük ev aletlerine, televizyondan bilgisayar ve aksesuarlara kadar birçok ürün, avantajlı fiyat ve özel kampanyalarla tüketicilerle buluşacak. 69 ilde 208 mağazası, teknosa.com ve mobil platformlarıyla Türkiye'nin yaygın ve ulaşılabilir teknoloji perakendecilerinden Teknosa, bu yıl da hem mağazalarda hem de dijital kanallarda tüketiciye değer katan yatırımlarına hız kesmeden devam edecek.
Zonguldak'taki ikinci mağazasını Karadeniz Ereğli ilçesinde bulunan Özdemirpark AVM'de açan Teknosa, yeni mağazasında teknolojik ürünleri avantajlı fiyat ve özel kampanyalarla tüketicilerin beğenisine sunacak

İSTANBUL (AA) - Teknosa, Zonguldak'taki ikinci mağazasını Karadeniz Ereğli ilçesinde bulunan Özdemirpark AVM'de açtı.

Teknosa açıklamasına göre, "Herkes için Teknoloji" felsefesiyle çalışmalarına devam eden şirketin 297 metrekarelik yeni mağazasında, yüzlerce markanın binlerce teknolojik ürünü teknoloji severlerin beğenisine sunulacak.

Mağazada, telekomdan küçük ev aletlerine, televizyondan bilgisayar ve aksesuarlara kadar birçok ürün, avantajlı fiyat ve özel kampanyalarla tüketicilerle buluşacak.

69 ilde 208 mağazası, teknosa.com ve mobil platformlarıyla Türkiye'nin yaygın ve ulaşılabilir teknoloji perakendecilerinden Teknosa, bu yıl da hem mağazalarda hem de dijital kanallarda tüketiciye değer katan yatırımlarına hız kesmeden devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.