pendik escort bayan
ak

Teknosa Eğitimde Avrupa Birincisi Oldu

Spor 27.07.2017 - 14:18, Güncelleme: 27.07.2017 - 14:18
 

Teknosa Eğitimde Avrupa Birincisi Oldu

TeknoSA Akademi platformundan çalışanlarına 2012 yılından beri "Intel Retail Edge" eğitimlerini sunan şirket, 2017 yılında eğitimlerin tamamlanma oranlarına göre Türkiye ve Avrupa birincisi, dünya ikincisi oldu

İSTANBUL (AA) - TeknoSA, çalışanlarına sunduğu "Intel Retail Edge" eğitimlerinin 2017 yılı tamamlanma oranlarına göre Türkiye'de ve Avrupa’da birinci, dünyada ise ikinci oldu.Şirketin açıklamasına göre, ilk ve tek Milli Eğitim Bakanlığı sertifikalı eğitim merkezi olan TeknoSA Akademi, verdiği eğitimlerle, Avrupa'da 3 bin 636 perakendeci arasından en çok eğitim tamamlayan şirket olma unvanı kazandı. TeknoSA, dünyada ise 11 bin 414 perakendeci arasında ikinci sırada yer aldı. Açıklamada konuya ilişkin değerlendirmelerine yer verilen TeknoSA İnsan Kaynakları Müdürü Ebru Anıldı, Intel ile eğitim alanında iş ortaklıklarının her sene artarak devam ettiğini belirterek, "TeknoSA Akademi'de 2012 yılından itibaren Intel Retail Edge online eğitimlerini çalışanlarımıza sunmaktayız. 2017 yılında eğitimlerin tamamlanma oranlarına baktığımızda Türkiye’de ve Avrupa’da birinci sırada, dünyada ise ikinci sıradayız." ifadelerini kullandı.Hedeflerinin, "bu uluslararası başarıyı çalışan eğitimine verdikleri önemle sürdürmek" olduğunu kaydeden Anıldı, bu anlayışla, diğer iş ortaklarıyla da eğitim programlarını sürekli zenginleştirdiklerini aktardı.Anıldı, Türkiye'nin dijital dönüşümüne öncülük eden kurumlardan biri olarak çalışanlarını sadece bugüne değil geleceğe hazırlamaya odaklandıkları bilgisini verdi.
TeknoSA Akademi platformundan çalışanlarına 2012 yılından beri "Intel Retail Edge" eğitimlerini sunan şirket, 2017 yılında eğitimlerin tamamlanma oranlarına göre Türkiye ve Avrupa birincisi, dünya ikincisi oldu

İSTANBUL (AA) - TeknoSA, çalışanlarına sunduğu "Intel Retail Edge" eğitimlerinin 2017 yılı tamamlanma oranlarına göre Türkiye'de ve Avrupa’da birinci, dünyada ise ikinci oldu.

Şirketin açıklamasına göre, ilk ve tek Milli Eğitim Bakanlığı sertifikalı eğitim merkezi olan TeknoSA Akademi, verdiği eğitimlerle, Avrupa'da 3 bin 636 perakendeci arasından en çok eğitim tamamlayan şirket olma unvanı kazandı. TeknoSA, dünyada ise 11 bin 414 perakendeci arasında ikinci sırada yer aldı.

Açıklamada konuya ilişkin değerlendirmelerine yer verilen TeknoSA İnsan Kaynakları Müdürü Ebru Anıldı, Intel ile eğitim alanında iş ortaklıklarının her sene artarak devam ettiğini belirterek, "TeknoSA Akademi'de 2012 yılından itibaren Intel Retail Edge online eğitimlerini çalışanlarımıza sunmaktayız. 2017 yılında eğitimlerin tamamlanma oranlarına baktığımızda Türkiye’de ve Avrupa’da birinci sırada, dünyada ise ikinci sıradayız." ifadelerini kullandı.

Hedeflerinin, "bu uluslararası başarıyı çalışan eğitimine verdikleri önemle sürdürmek" olduğunu kaydeden Anıldı, bu anlayışla, diğer iş ortaklarıyla da eğitim programlarını sürekli zenginleştirdiklerini aktardı.

Anıldı, Türkiye'nin dijital dönüşümüne öncülük eden kurumlardan biri olarak çalışanlarını sadece bugüne değil geleceğe hazırlamaya odaklandıkları bilgisini verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.