pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Tekirdağ'daki Tren Kazası

09.07.2018 - 09:18, Güncelleme: 09.07.2018 - 09:18
 

Tekirdağ'daki Tren Kazası

SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Demir Grup Sivasspor, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde meydana gelen tren kazası nedeniyle başsağlığı mesajı...

SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Demir Grup Sivasspor, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde meydana gelen tren kazası nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı. Kulübün internet sitesinde yer alan mesajda, olayın üzüntüsünün yaşandığı belirtilerek, "Tekirdağ'ın Çorlu ilçesine bağlı Sarılar köyü yakınlarında Uzunköprü-İstanbul seferini yapan yolcu treninin raydan çıkarak 5 vagonunun devrilmesiyle meydana gelen kazada çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybettiğini ve birçok vatandaşımızın da yaralandığını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Elim kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza yüce Allah'tan rahmet, aileleri ve milletimize başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz." ifadelerine yer verildi.
SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Demir Grup Sivasspor, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde meydana gelen tren kazası nedeniyle başsağlığı mesajı...

SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Demir Grup Sivasspor, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde meydana gelen tren kazası nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.

Kulübün internet sitesinde yer alan mesajda, olayın üzüntüsünün yaşandığı belirtilerek, "Tekirdağ'ın Çorlu ilçesine bağlı Sarılar köyü yakınlarında Uzunköprü-İstanbul seferini yapan yolcu treninin raydan çıkarak 5 vagonunun devrilmesiyle meydana gelen kazada çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybettiğini ve birçok vatandaşımızın da yaralandığını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Elim kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza yüce Allah'tan rahmet, aileleri ve milletimize başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.