pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Tek Amacımız Kupayı Kaldırmak"

04.08.2018 - 12:53, Güncelleme: 04.08.2018 - 12:53
 

"Tek Amacımız Kupayı Kaldırmak"

- Akhisarspor Teknik Direktörü Safet Susic: "Süper Kupa finalinde olmamız bizim için çok büyük bir gurur kaynağı"

İSTANBUL (AA) - Akhisarspor Teknik Direktörü Safet Susic, TFF Süper Kupa maçında şampiyonluk sevinci yaşamak istediklerini söyledi. Susic, Galatasaray ile Akhisarspor arasında yarın Konya'da oynanacak TFF Süper Kupa maçı öncesi Türkiye Futbol Federasyonunun çıkardığı maç kitabındaki yazısında, şunları kaydetti:"Akhisarspor camiası olarak TFF Süper Kupa finalinde olmamız bizim için çok büyük bir gurur kaynağı.Bu finalde camiamızı en iyi şekilde saha dışı ve saha içinde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Futbolseverlere dostluk ve saygı çerçevesinde çok güzel bir final izletmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.Tüm Akhisarspor camiası bu final için hazırlandık. Bu özel gecenin sonunda tek amacımız kupayı kaldırıp, Türkiye'nin güzide ilçesi Akhisarımıza bu değerli kupayı getirerek sevincimizi taraftarımızla paylaşmaktır." Deneyimli çalıştırıcı, yazısında Galatasaray'a da başarılar diledi.
- Akhisarspor Teknik Direktörü Safet Susic: "Süper Kupa finalinde olmamız bizim için çok büyük bir gurur kaynağı"


İSTANBUL (AA) - Akhisarspor Teknik Direktörü Safet Susic, TFF Süper Kupa maçında şampiyonluk sevinci yaşamak istediklerini söyledi.

Susic, Galatasaray ile Akhisarspor arasında yarın Konya'da oynanacak TFF Süper Kupa maçı öncesi Türkiye Futbol Federasyonunun çıkardığı maç kitabındaki yazısında, şunları kaydetti:

"Akhisarspor camiası olarak TFF Süper Kupa finalinde olmamız bizim için çok büyük bir gurur kaynağı.Bu finalde camiamızı en iyi şekilde saha dışı ve saha içinde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Futbolseverlere dostluk ve saygı çerçevesinde çok güzel bir final izletmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.Tüm Akhisarspor camiası bu final için hazırlandık. Bu özel gecenin sonunda tek amacımız kupayı kaldırıp, Türkiye'nin güzide ilçesi Akhisarımıza bu değerli kupayı getirerek sevincimizi taraftarımızla paylaşmaktır."

Deneyimli çalıştırıcı, yazısında Galatasaray'a da başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.