pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Teı'ye "Onaylı Bakım Kuruluşu" Sertifikası

22.01.2018 - 09:03, Güncelleme: 22.01.2018 - 09:03
 

Teı'ye "Onaylı Bakım Kuruluşu" Sertifikası

Avrupa Havacılık Emniyeti Ajansı tarafından TEI'ye onaylı bakım kuruluşu sertifikası verildi

ESKİŞEHİR (AA) - TUSAŞ Motor Sanayii AŞ'nin (TEI), havacılık sektöründe askeri alanda olduğu kadar sivil alanda da gerekli yetkinliklere sahip bulunduğu, Avrupa Havacılık Emniyeti Ajansından (EASA) aldığı onaylı bakım kuruluşu sertifikasıyla tescillendi.TEI'den yapılan yazılı açıklamada, şirketin, EASA'dan "Part-145 Bakım Organizasyonu Onay Sertifikası" aldığı bildirildi.Part-145 Bakım Organizasyonu Onay Sertifikası'nın, AB üyesi ülkelerde tescil edilmiş sivil amaçlı kullanılan hava araçlarına veya komponentlerine bakım yapmak üzere yetkilendirilecek kuruluşlara EASA tarafından verilen bir onay olduğu ifade edildi.Söz konusu sertifikanın, merkezi AB üyesi ülkelerde bulunan bakım kuruluşlarına ilgili üye ülkenin sivil havacılık otoritesi tarafından, merkezi AB üyesi ülkeler dışında bulunan bakım kuruluşlarına ise doğrudan EASA tarafından verildiği belirtildi.Açıklamada, şunlar kaydedildi:"TEI'nin tasarımında ve imalatında, ITP firmasıyla birlikte risk ve gelir ortağı olarak yer aldığı TP400-D6 motoru, EASA tarafından sivil havacılık regülasyonlarına göre sertifikalandırılmış ilk askeri motor olma özelliğini taşımaktadır. TEI, proje kapsamında tasarımından ve imalatından sorumlu olduğu TP400-D6 motorunun ön yatak çerçevesi modülünün depo seviyesi bakımlarını gerçekleştirmek üzere Part-145 Bakım Organizasyonu Onayı almak için EASA'ya başvurdu. EASA tarafından 2017 yılının son çeyreğinde gerçekleştirilen denetim başarıyla tamamlanarak, TEI'nin Part-145 Bakım Organizasyonu Onay Sertifikası yayınlandı."
Avrupa Havacılık Emniyeti Ajansı tarafından TEI'ye onaylı bakım kuruluşu sertifikası verildi

ESKİŞEHİR (AA) - TUSAŞ Motor Sanayii AŞ'nin (TEI), havacılık sektöründe askeri alanda olduğu kadar sivil alanda da gerekli yetkinliklere sahip bulunduğu, Avrupa Havacılık Emniyeti Ajansından (EASA) aldığı onaylı bakım kuruluşu sertifikasıyla tescillendi.

TEI'den yapılan yazılı açıklamada, şirketin, EASA'dan "Part-145 Bakım Organizasyonu Onay Sertifikası" aldığı bildirildi.

Part-145 Bakım Organizasyonu Onay Sertifikası'nın, AB üyesi ülkelerde tescil edilmiş sivil amaçlı kullanılan hava araçlarına veya komponentlerine bakım yapmak üzere yetkilendirilecek kuruluşlara EASA tarafından verilen bir onay olduğu ifade edildi.

Söz konusu sertifikanın, merkezi AB üyesi ülkelerde bulunan bakım kuruluşlarına ilgili üye ülkenin sivil havacılık otoritesi tarafından, merkezi AB üyesi ülkeler dışında bulunan bakım kuruluşlarına ise doğrudan EASA tarafından verildiği belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"TEI'nin tasarımında ve imalatında, ITP firmasıyla birlikte risk ve gelir ortağı olarak yer aldığı TP400-D6 motoru, EASA tarafından sivil havacılık regülasyonlarına göre sertifikalandırılmış ilk askeri motor olma özelliğini taşımaktadır. TEI, proje kapsamında tasarımından ve imalatından sorumlu olduğu TP400-D6 motorunun ön yatak çerçevesi modülünün depo seviyesi bakımlarını gerçekleştirmek üzere Part-145 Bakım Organizasyonu Onayı almak için EASA'ya başvurdu. EASA tarafından 2017 yılının son çeyreğinde gerçekleştirilen denetim başarıyla tamamlanarak, TEI'nin Part-145 Bakım Organizasyonu Onay Sertifikası yayınlandı."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.