pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ted Kış Konseri 13 Kasım'da

Siyaset 08.11.2016 - 10:03, Güncelleme: 08.11.2016 - 10:03
 

Ted Kış Konseri 13 Kasım'da

Türk Eğitim Derneği'nin geleneksel Kış Konseri 13 Kasım'da müzikseverlerin beğenisine sunulacak

ANKARA (AA) - Türk Eğitim Derneği (TED), "Kış Konseri" ile Ankaralı sanatseverlere müzik ziyafeti verecek.Dernekten yapılan yazılı açıklamaya göre, Şef Alessandro Cedrone yönetiminde Murat Karahan, Seda Aracı Ayazlı ve Orkestra Ankara'nın sahne alacağı konser, 13 Kasım Pazar saat 18.00'de müzikseverlerle buluşacak.TED Ankara Koleji Vakfı Okulları İncek Kampüsü, Spor ve Sanat Merkezi'ndeki konserden elde edilecek gelir, "10.000 Genç Meşale, Daha Aydınlık Türkiye" burs fonuna aktarılacak.
Türk Eğitim Derneği'nin geleneksel Kış Konseri 13 Kasım'da müzikseverlerin beğenisine sunulacak

ANKARA (AA) - Türk Eğitim Derneği (TED), "Kış Konseri" ile Ankaralı sanatseverlere müzik ziyafeti verecek.

Dernekten yapılan yazılı açıklamaya göre, Şef Alessandro Cedrone yönetiminde Murat Karahan, Seda Aracı Ayazlı ve Orkestra Ankara'nın sahne alacağı konser, 13 Kasım Pazar saat 18.00'de müzikseverlerle buluşacak.

TED Ankara Koleji Vakfı Okulları İncek Kampüsü, Spor ve Sanat Merkezi'ndeki konserden elde edilecek gelir, "10.000 Genç Meşale, Daha Aydınlık Türkiye" burs fonuna aktarılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.