pendik escort bayan
ak

Tecrübeli muhtar yeniden aday

03.12.2018 - 17:32, Güncelleme: 03.12.2018 - 17:32
 

Tecrübeli muhtar yeniden aday

Paşabey Mahallesi muhtarı Ahmet YILDIZ 2019 yılında yapılacak yerel seçimlerde, yeniden aday oldu.

Uzun yıllar muhtarlık yapan Paşabey Mahallesi Muhtarı Ahmet YILDIZ, bir kez daha muhtarlığa talip oldu.  Bu göreve mahallelilerin verdiği oylarla geldim. Bu dönem de muhtarlık yapmak istiyorum. Benim muhtarlık dışında başka bir işim yok. Emekliyim, Benim amacım mahalleme hizmet etmek. Bugüne kadar edindiğim tecrübemle mahalle halkının 24 saat hizmetindeyim. Bazı muhtar adayları çok sayıda vaatlerde bulunuyor. Muhtarlığın bir bütçesi yok. Muhtarlar hizmeti ilgili dairelerden alır. Muhtarlar, vatandaşlarla ilgili makamlar arasında bir köprüdür. 'Şunu yaparım, bunu yaparım' diyenler yalan söyler. Benim görevim mahalleme ve mahalle halkına hizmet etmek.  Mahallemde  yıllardır muhtar  olduğum için bütün sorunları biliyorum. Mahallemin ve sevenlerimin oylarını bekliyorum" dedi.  Tecrübeli Muhtar YILDIZ, verdiği hizmetten mahalle sakinlerinin memnun olduğunu ifade ederek, "Mahalle sakinlerimiz, çalışanı her zaman takdir ediyor. Bu duruma, bu zamana kadar girdim tüm seçimlerde şahit oldum. Seçimlerde karşıma kim rakip olarak çıkarsa çıksın mahalle sakinlerimizin desteği ile kazanmasını bildim" diye konuştu.
Paşabey Mahallesi muhtarı Ahmet YILDIZ 2019 yılında yapılacak yerel seçimlerde, yeniden aday oldu.

Uzun yıllar muhtarlık yapan Paşabey Mahallesi Muhtarı Ahmet YILDIZ, bir kez daha muhtarlığa talip oldu.  Bu göreve mahallelilerin verdiği oylarla geldim. Bu dönem de muhtarlık yapmak istiyorum. Benim muhtarlık dışında başka bir işim yok. Emekliyim, Benim amacım mahalleme hizmet etmek. Bugüne kadar edindiğim tecrübemle mahalle halkının 24 saat hizmetindeyim.

Bazı muhtar adayları çok sayıda vaatlerde bulunuyor. Muhtarlığın bir bütçesi yok. Muhtarlar hizmeti ilgili dairelerden alır. Muhtarlar, vatandaşlarla ilgili makamlar arasında bir köprüdür. 'Şunu yaparım, bunu yaparım' diyenler yalan söyler. Benim görevim mahalleme ve mahalle halkına hizmet etmek.  Mahallemde  yıllardır muhtar  olduğum için bütün sorunları biliyorum. Mahallemin ve sevenlerimin oylarını bekliyorum" dedi. 

 

Tecrübeli Muhtar YILDIZ, verdiği hizmetten mahalle sakinlerinin memnun olduğunu ifade ederek, "Mahalle sakinlerimiz, çalışanı her zaman takdir ediyor. Bu duruma, bu zamana kadar girdim tüm seçimlerde şahit oldum. Seçimlerde karşıma kim rakip olarak çıkarsa çıksın mahalle sakinlerimizin desteği ile kazanmasını bildim" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.