pendik escort bayan
ak

Teb’den Mtv Ödemelerine 3 Taksit İmkanı

19.01.2017 - 09:38, Güncelleme: 19.01.2017 - 09:38
 

Teb’den Mtv Ödemelerine 3 Taksit İmkanı

Türk Ekonomi Bankası MTV ödemelerine 3 taksit imkanı sunuyor

İSTANBUL (AA) - Türk Ekonomi Bankası (TEB) müşetilerinin Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemelerine 3 taksit imkanı getirdi.Banka açıklamasına göre TEB, MTV ödemelerine ilişkin bir kampanya başlattı. 2 Şubat’a kadar sürecek kampanya kapsamında, MTV ödemelerini CEPTETEB İnternet Şubesi, CEPTETEB Mobil Bankacılık Şubesi veya www.gib.gov.tr üzerinden CEPTETEB Kredi Kartı, TEB Bonus Card veya TEB Worldcard ile yapan müşteriler, 100.000 TL’ye kadar olan MTV ödemelerinde 3 taksit fırsatından yararlanabilecek.Bu fırsattan faydalanmak isteyen müşterilerin bankada kayıtlı olan cep telefonundan MTV yazıp, 4616'ya göndermeleri yeterli olacak. Ticari kart sahipleri ise VERGİ yazıp 4616'ya SMS göndererek kampanyaya katılabilecekler.
Türk Ekonomi Bankası MTV ödemelerine 3 taksit imkanı sunuyor

İSTANBUL (AA) - Türk Ekonomi Bankası (TEB) müşetilerinin Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemelerine 3 taksit imkanı getirdi.

Banka açıklamasına göre TEB, MTV ödemelerine ilişkin bir kampanya başlattı. 2 Şubat’a kadar sürecek kampanya kapsamında, MTV ödemelerini CEPTETEB İnternet Şubesi, CEPTETEB Mobil Bankacılık Şubesi veya www.gib.gov.tr üzerinden CEPTETEB Kredi Kartı, TEB Bonus Card veya TEB Worldcard ile yapan müşteriler, 100.000 TL’ye kadar olan MTV ödemelerinde 3 taksit fırsatından yararlanabilecek.

Bu fırsattan faydalanmak isteyen müşterilerin bankada kayıtlı olan cep telefonundan MTV yazıp, 4616'ya göndermeleri yeterli olacak. Ticari kart sahipleri ise VERGİ yazıp 4616'ya SMS göndererek kampanyaya katılabilecekler.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.