pendik escort bayan
ak

Teb'den Bayrama Özel Taşıt Kredisi Kampanyası

Spor 26.05.2017 - 13:43, Güncelleme: 26.05.2017 - 13:43
 

Teb'den Bayrama Özel Taşıt Kredisi Kampanyası

İSTANBUL (AA) - Türk Ekonomi Bankası (TEB), yeni araç almak isteyen müşterileri için bayrama özel taşıt kredisi kampanyası başlattı.TEB'den yapılan...

İSTANBUL (AA) - Türk Ekonomi Bankası (TEB), yeni araç almak isteyen müşterileri için bayrama özel taşıt kredisi kampanyası başlattı.TEB'den yapılan açıklamaya göre, kampanya ile TEB’den taşıt kredisi alan müşteriler cazip faiz oranlarının yanında ödemesini de 3 ay erteleyebilecek.Açıklamada görüşlerine yer verilen TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, taşıt satışlarının arttığı yaz aylarında bayrama özel düşük faizli taşıt kredisi kampanyası ile müşterilerine 48 ay vadeye kadar ödeme imkanı sunduklarını belirtti. Mendi, kampanya kapsamında müşterilerinin hem uygun faiz oranından hem de 3 ay taksit öteleme seçeneğinden faydalanabileceğini bildirdi.
İSTANBUL (AA) - Türk Ekonomi Bankası (TEB), yeni araç almak isteyen müşterileri için bayrama özel taşıt kredisi kampanyası başlattı.TEB'den yapılan...

İSTANBUL (AA) - Türk Ekonomi Bankası (TEB), yeni araç almak isteyen müşterileri için bayrama özel taşıt kredisi kampanyası başlattı.

TEB'den yapılan açıklamaya göre, kampanya ile TEB’den taşıt kredisi alan müşteriler cazip faiz oranlarının yanında ödemesini de 3 ay erteleyebilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, taşıt satışlarının arttığı yaz aylarında bayrama özel düşük faizli taşıt kredisi kampanyası ile müşterilerine 48 ay vadeye kadar ödeme imkanı sunduklarını belirtti.

Mendi, kampanya kapsamında müşterilerinin hem uygun faiz oranından hem de 3 ay taksit öteleme seçeneğinden faydalanabileceğini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.