pendik escort bayan
ak

Tdv'den Zimbabve'de Bin Aileye Ramazan Yardımı

09.05.2019 - 14:58, Güncelleme: 09.05.2019 - 14:58
 

Tdv'den Zimbabve'de Bin Aileye Ramazan Yardımı

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından 2019 yılı ramazan yardım çalışmaları kapsamında Zimbabve'de ihtiyaç sahibi bin aileye gıda paketi dağıtıldı

ANKARA (AA) - Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından, 2019 yılı ramazan yardım çalışmaları kapsamında Zimbabve'de ihtiyaç sahibi bin aileye gıda paketi dağıtıldı. Vakıftan yapılan açıklamaya göre, "Kardeşlerini Unutma, Beklenen Sensin" sloganıyla yola çıkan TDV, bu yılki ramazan yardım faaliyetlerine Afrika'nın güneyinde bulunan Zimbabve'de başladı. Ramazanda yurt içinde 81 il ve 725 ilçede, yurt dışında ise 98 ülke ve 323 bölgede yardım faaliyetlerinde bulunacak TDV ekipleri, ramazan ayı öncesinde başkent Harare çevresi ve dar gelirli ailelerin yaşadığı ülkenin diğer bölgelerinde gıda paketi dağıttı. TDV Teftiş ve İç Denetim Kurulu Başkanlığında denetçi olarak görevini sürdüren Murat Demir ve beraberindeki gönüllülerin katılımıyla bin ailenin yaklaşık 1 aylık ihtiyacını karşılayacak gıda paketleri, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. TDV görevlisi Demir, vakıf olarak muhtaçlara gıda kolisi dağıtımının yanı sıra iftar sofraları da kuracaklarını bildirdi. Bugüne kadar 10'u aşkın ülkede yardım faaliyetlerinde bulunduklarını belirten Demir, diğer ülkelerde olduğu gibi Zimbabve'de de halkın yoğun ilgisi ve teveccühüyle karşılaştıklarını vurguladı.
Türkiye Diyanet Vakfı tarafından 2019 yılı ramazan yardım çalışmaları kapsamında Zimbabve'de ihtiyaç sahibi bin aileye gıda paketi dağıtıldı

ANKARA (AA) - Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından, 2019 yılı ramazan yardım çalışmaları kapsamında Zimbabve'de ihtiyaç sahibi bin aileye gıda paketi dağıtıldı.

Vakıftan yapılan açıklamaya göre, "Kardeşlerini Unutma, Beklenen Sensin" sloganıyla yola çıkan TDV, bu yılki ramazan yardım faaliyetlerine Afrika'nın güneyinde bulunan Zimbabve'de başladı.

Ramazanda yurt içinde 81 il ve 725 ilçede, yurt dışında ise 98 ülke ve 323 bölgede yardım faaliyetlerinde bulunacak TDV ekipleri, ramazan ayı öncesinde başkent Harare çevresi ve dar gelirli ailelerin yaşadığı ülkenin diğer bölgelerinde gıda paketi dağıttı.

TDV Teftiş ve İç Denetim Kurulu Başkanlığında denetçi olarak görevini sürdüren Murat Demir ve beraberindeki gönüllülerin katılımıyla bin ailenin yaklaşık 1 aylık ihtiyacını karşılayacak gıda paketleri, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

TDV görevlisi Demir, vakıf olarak muhtaçlara gıda kolisi dağıtımının yanı sıra iftar sofraları da kuracaklarını bildirdi.

Bugüne kadar 10'u aşkın ülkede yardım faaliyetlerinde bulunduklarını belirten Demir, diğer ülkelerde olduğu gibi Zimbabve'de de halkın yoğun ilgisi ve teveccühüyle karşılaştıklarını vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.