pendik escort bayan
ak

TBMM Başkanı Yılmaz, Sivas'ta Hemşehrileriyle Bayramlaştı

27.09.2015 - 01:58, Güncelleme: 27.09.2015 - 01:58
 

TBMM Başkanı Yılmaz, Sivas'ta Hemşehrileriyle Bayramlaştı

TBMM Başkanı İsmet Yılmaz Sivas ve Şarkışla'da vatandaşlarla bayramlaştı.

TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, Sivas'ın Şarkışla ilçesindeki İbrahim Göker Parkın'da düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Şarkışla’daki program sonrası Sivas’a geldi. TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, Ak Parti Sivas il başkanlığının düzenlemiş olduğu Buruciye Medresesi'ndeki bayramlaşma programına katıldı. Yılmaz, programda bir konuşma yaptı.Yılmaz: "Terör çok başlı ve dış güçlerin maşasıdır. Dış güçlerin maşasının Türkiye üzerine kurmuş olduğu planları boşa çıkarmamız için birlik ve beraberliğimizi artırmamız lazım. Birlik ve beraberliklerin en somut gösterildiği yerler bayramlardır"- "Yedi düvel bir araya gelse Türkiye'nin ve bu aziz milletin birlik ve beraberliğini tahrip edemez", "Terör çok başlı ve dış güçlerin maşasıdır. Dış güçlerin maşasının Türkiye üzerine kurmuş olduğu planları boşa çıkarmamız için birlik ve beraberliğimizi artırmamız lazım. Birlik ve beraberliklerin en somut gösterildiği yerler bayramlardır" dedi. Bayramlaşmaya Ak Parti Sivas milletvekilleri Hilmi Bilgin, Selim Dursun, Sivas belediye başkanı Sami Aydın, Sivas valisi Alim Barut, Parti yöneticileri  ve vatandaşlar katıldı.Yılmaz, programının ardından, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Halk Bankası iş birliğiyle yürütülen "Yalnız Değilsiniz-Türkiye'nin En Büyük Ailesi Projesi" kapsamında düzenlenen törende şehit çocuklarına 15 dizüstü ve 13 tablet bilgisayar dağıttı. -  Sivas
TBMM Başkanı İsmet Yılmaz Sivas ve Şarkışla'da vatandaşlarla bayramlaştı.

TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, Sivas'ın Şarkışla ilçesindeki İbrahim Göker Parkın'da düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Şarkışla’daki program sonrası Sivas’a geldi.

 

TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, Ak Parti Sivas il başkanlığının düzenlemiş olduğu Buruciye Medresesi'ndeki bayramlaşma programına katıldı. Yılmaz, programda bir konuşma yaptı.

Yılmaz: "Terör çok başlı ve dış güçlerin maşasıdır. Dış güçlerin maşasının Türkiye üzerine kurmuş olduğu planları boşa çıkarmamız için birlik ve beraberliğimizi artırmamız lazım. Birlik ve beraberliklerin en somut gösterildiği yerler bayramlardır"- "Yedi düvel bir araya gelse Türkiye'nin ve bu aziz milletin birlik ve beraberliğini tahrip edemez", "Terör çok başlı ve dış güçlerin maşasıdır. Dış güçlerin maşasının Türkiye üzerine kurmuş olduğu planları boşa çıkarmamız için birlik ve beraberliğimizi artırmamız lazım. Birlik ve beraberliklerin en somut gösterildiği yerler bayramlardır" dedi.

cf1se1gw0aag1rz.jpg

 Bayramlaşmaya Ak Parti Sivas milletvekilleri Hilmi Bilgin, Selim Dursun, Sivas belediye başkanı Sami Aydın, Sivas valisi Alim Barut, Parti yöneticileri  ve vatandaşlar katıldı.

12009770_10153922067760101_5127360283510797425_n.jpg

Yılmaz, programının ardından, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Halk Bankası iş birliğiyle yürütülen "Yalnız Değilsiniz-Türkiye'nin En Büyük Ailesi Projesi" kapsamında düzenlenen törende şehit çocuklarına 15 dizüstü ve 13 tablet bilgisayar dağıttı. -  Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.