pendik escort bayan
ak

Tbl Federasyon Kupası Final Grubu

24.01.2018 - 20:48, Güncelleme: 24.01.2018 - 20:48
 

Tbl Federasyon Kupası Final Grubu

İlk gün Antalyaspor, Sigortam.net Bakırköy Basket'i 96-86, Türk Telekom ise Yalova Group Belediye'yi 74-96 yendi

KONYA (AA) - Türkiye Basketbol Ligi (TBL) Federasyon Kupası Final Grubu'nda ilk gün oynanan maçlarda, Antalyaspor ve Türk Telekom rakiplerini mağlup etti. Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu'nda oynanan final grubunda ilk gün iki müsabaka yapıldı. Günün ilk maçında Antalyaspor, Sigortam.net Bakırköy Basket'i 10 sayı farkla geçti. Antalya temsilcisi, ilk yarısını 47-53 geride tamamladığı karşılaşmanın ikinci yarısında ortaya koyduğu üstün gayretiyle sahadan 96-86 galip ayrıldı. Karşılaşmada Antalyaspor'dan Hasan Emir Gökalp 20 sayı ile takımının en skorer ismi olurken, Sigortam.net Bakırköy Basket'ten Adem Ören 18 sayı buldu. Günün ikinci karşılaşmasında ise Yalova Group Belediye ile Türk Telekom karşılaştı. Türk Telekom ekibi ilk yarısını 38-49 önde kapattığı karşılaşmanın ikinci yarısında da Yalova ekibine kurduğu üstünlüğü sürdürerek maçı 74-96 kazandı. Bu karşılaşmada Türk Telekom'dan Polat Kaya 21 sayıyla karşılaşmanın en skorer ismi oldu. Yalova Group Belediye'den ise Antony Markel Starks 15 sayı attı. TBL Federasyon Kupası Final Grubu'nda ikinci gün Akhisar Belediye-Ankara DSİ ve Bahçeşehir Koleji-Selçuklu Belediyesi maçları oynanacak.
İlk gün Antalyaspor, Sigortam.net Bakırköy Basket'i 96-86, Türk Telekom ise Yalova Group Belediye'yi 74-96 yendi

KONYA (AA) - Türkiye Basketbol Ligi (TBL) Federasyon Kupası Final Grubu'nda ilk gün oynanan maçlarda, Antalyaspor ve Türk Telekom rakiplerini mağlup etti.

Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu'nda oynanan final grubunda ilk gün iki müsabaka yapıldı. Günün ilk maçında Antalyaspor, Sigortam.net Bakırköy Basket'i 10 sayı farkla geçti. Antalya temsilcisi, ilk yarısını 47-53 geride tamamladığı karşılaşmanın ikinci yarısında ortaya koyduğu üstün gayretiyle sahadan 96-86 galip ayrıldı.

Karşılaşmada Antalyaspor'dan Hasan Emir Gökalp 20 sayı ile takımının en skorer ismi olurken, Sigortam.net Bakırköy Basket'ten Adem Ören 18 sayı buldu.

Günün ikinci karşılaşmasında ise Yalova Group Belediye ile Türk Telekom karşılaştı.

Türk Telekom ekibi ilk yarısını 38-49 önde kapattığı karşılaşmanın ikinci yarısında da Yalova ekibine kurduğu üstünlüğü sürdürerek maçı 74-96 kazandı.

Bu karşılaşmada Türk Telekom'dan Polat Kaya 21 sayıyla karşılaşmanın en skorer ismi oldu. Yalova Group Belediye'den ise Antony Markel Starks 15 sayı attı.

TBL Federasyon Kupası Final Grubu'nda ikinci gün Akhisar Belediye-Ankara DSİ ve Bahçeşehir Koleji-Selçuklu Belediyesi maçları oynanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.