pendik escort bayan
ak

Tazedirekt'ten "Yarınlara Bilinçle Yaklaşma" Atölyesi

14.12.2017 - 15:58, Güncelleme: 14.12.2017 - 15:58
 

Tazedirekt'ten "Yarınlara Bilinçle Yaklaşma" Atölyesi

Tazedirekt, IBS Anne Bebek Çocuk Fuarı'nda düzenleyeceği "Yarınlara Bilinçle Yaklaşma" atölyesinde çocuklara doğal gıdalarla doğru beslenmeyi ve çevre bilincini anlatacak

İSTANBUL (AA) - Taze, doğal ve katkısız gıdaları kaynağından tüketicilere ulaştıran online alışveriş markası Tazedirekt, IBS Anne Bebek Çocuk Fuarı'nda düzenleyeceği "Yarınlara Bilinçle Yaklaşma" atölyesinde çocuklara doğal gıdalarla doğru beslenmeyi ve çevre bilincini anlatacak.Tazedirekt'ten yapılan açıklamaya göre, marka, 15-17 Aralık'ta İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenecek IBS Anne Bebek Çocuk Fuar'ında, çocuklar için "Yarınlara Bilinçle Yaklaşma" adıyla renkli atölye çalışmaları gerçekleştirecek.Katılımın ücretsiz olduğu bu aktivitelerde Tazedirekt, çevre bilinci oluşturma, yerel üretimi destekleme, israfı azaltma ve doğayı koruma konuları üzerinde duracak. Sürprizli aktivitelerde Tazedirekt ekibi, çocuklara taze süt, ayran, katkısız ve doğal yiyecekler ikram edecek.Çocuklarının, "Ek Biç Ye İç" ile Tohum Topu atölyesi, Begum Atakan atölyesi, Akıllı Saksı atölyesi ve "Krem Karamel" ile Tabaktan Hikayeler atölyesine katılmasını isteyen anneler ve babalar, program ve kayıt koşullarına @tazedirekt instagram hesabından ulaşabilecek.
Tazedirekt, IBS Anne Bebek Çocuk Fuarı'nda düzenleyeceği "Yarınlara Bilinçle Yaklaşma" atölyesinde çocuklara doğal gıdalarla doğru beslenmeyi ve çevre bilincini anlatacak

İSTANBUL (AA) - Taze, doğal ve katkısız gıdaları kaynağından tüketicilere ulaştıran online alışveriş markası Tazedirekt, IBS Anne Bebek Çocuk Fuarı'nda düzenleyeceği "Yarınlara Bilinçle Yaklaşma" atölyesinde çocuklara doğal gıdalarla doğru beslenmeyi ve çevre bilincini anlatacak.

Tazedirekt'ten yapılan açıklamaya göre, marka, 15-17 Aralık'ta İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenecek IBS Anne Bebek Çocuk Fuar'ında, çocuklar için "Yarınlara Bilinçle Yaklaşma" adıyla renkli atölye çalışmaları gerçekleştirecek.

Katılımın ücretsiz olduğu bu aktivitelerde Tazedirekt, çevre bilinci oluşturma, yerel üretimi destekleme, israfı azaltma ve doğayı koruma konuları üzerinde duracak. Sürprizli aktivitelerde Tazedirekt ekibi, çocuklara taze süt, ayran, katkısız ve doğal yiyecekler ikram edecek.

Çocuklarının, "Ek Biç Ye İç" ile Tohum Topu atölyesi, Begum Atakan atölyesi, Akıllı Saksı atölyesi ve "Krem Karamel" ile Tabaktan Hikayeler atölyesine katılmasını isteyen anneler ve babalar, program ve kayıt koşullarına @tazedirekt instagram hesabından ulaşabilecek.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.