pendik escort bayan
ak

Tayini Çıkan Emniyet Müdürüne Veda Programı

25.09.2017 - 12:58, Güncelleme: 25.09.2017 - 12:58
 

Tayini Çıkan Emniyet Müdürüne Veda Programı

SİVAS (AA) - Sivas Emniyet Müdürlüğü'nden polis başmüfettişliği görevine atanan Turan Aksoy için veda programı düzenlendi. Sivas Belediyesi'nden yapılan...

SİVAS (AA) - Sivas Emniyet Müdürlüğü'nden polis başmüfettişliği görevine atanan Turan Aksoy için veda programı düzenlendi. Sivas Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Sami Aydın ve eşi Yurdagül Aydın tarafından düzenlenen programa Sivas Valisi Davut Gül ve eşi Gülden Gül, Sivas Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ömer Ertuğrul Erbakan, Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan ile kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri katıldı. Programda konuşan Sivas Valisi Davut Gül, Aksoy ile görev yapmaktan mutlu olduğunu belirterek, "Yeni görevinizde başarılar diliyorum ayrıca bu organizasyonu gerçekleştiren Belediye Başkanımız Sami Aydın ve eşi Yurdagül Aydın’a da ayrıca teşekkür ediyorum.” ifadesini kullandı. Emniyet Müdürü Turan Aksoy’un görev yaptığı süre içerisinde çok derin izler bıraktığını belirten Aydın, “Bizlere çok güzel anılar bıraktınız. Sivas'ımıza hizmetlerinizden dolayı hem şahsınıza hem de değerli ailenize teşekkür ediyorum." açıklamasında bulundu. Aksoy da 10 ay gibi kısa bir süre Sivas’ta görev yaptığını ifade ederek, “Kıymetli mesai arkadaşlarım oldu, çok onur duyarak çalıştım, eşgüdümlü çalıştık, devlet akışı böyle bir şeydir. Uzunca yıllar uzağı yakınıyla çalıştım, en rahat çalıştığım Sivas'ta güzel hatıralarımız oldu. Herkese çok teşekkür ediyorum. Sivas benim nazarımda ülkemizin kilit taşı illerinden bir tanesi, hep güzel şeyler gördük, iyi bir yönetimde çalıştık. Belediye Başkanımız Sami Aydın ve eşi Yurdagül hanıma böyle bir organizasyon hazırladığı için teşekkür ediyorum.” değerlendirmesini yaptı. Konuşmaların ardından Turan Aksoy’a çeşitli hediyeler verildi.
SİVAS (AA) - Sivas Emniyet Müdürlüğü'nden polis başmüfettişliği görevine atanan Turan Aksoy için veda programı düzenlendi. Sivas Belediyesi'nden yapılan...

SİVAS (AA) - Sivas Emniyet Müdürlüğü'nden polis başmüfettişliği görevine atanan Turan Aksoy için veda programı düzenlendi.

Sivas Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Sami Aydın ve eşi Yurdagül Aydın tarafından düzenlenen programa Sivas Valisi Davut Gül ve eşi Gülden Gül, Sivas Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ömer Ertuğrul Erbakan, Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan ile kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri katıldı.

Programda konuşan Sivas Valisi Davut Gül, Aksoy ile görev yapmaktan mutlu olduğunu belirterek, "Yeni görevinizde başarılar diliyorum ayrıca bu organizasyonu gerçekleştiren Belediye Başkanımız Sami Aydın ve eşi Yurdagül Aydın’a da ayrıca teşekkür ediyorum.” ifadesini kullandı.

Emniyet Müdürü Turan Aksoy’un görev yaptığı süre içerisinde çok derin izler bıraktığını belirten Aydın, “Bizlere çok güzel anılar bıraktınız. Sivas'ımıza hizmetlerinizden dolayı hem şahsınıza hem de değerli ailenize teşekkür ediyorum." açıklamasında bulundu.

Aksoy da 10 ay gibi kısa bir süre Sivas’ta görev yaptığını ifade ederek, “Kıymetli mesai arkadaşlarım oldu, çok onur duyarak çalıştım, eşgüdümlü çalıştık, devlet akışı böyle bir şeydir. Uzunca yıllar uzağı yakınıyla çalıştım, en rahat çalıştığım Sivas'ta güzel hatıralarımız oldu. Herkese çok teşekkür ediyorum. Sivas benim nazarımda ülkemizin kilit taşı illerinden bir tanesi, hep güzel şeyler gördük, iyi bir yönetimde çalıştık. Belediye Başkanımız Sami Aydın ve eşi Yurdagül hanıma böyle bir organizasyon hazırladığı için teşekkür ediyorum.” değerlendirmesini yaptı.

Konuşmaların ardından Turan Aksoy’a çeşitli hediyeler verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.