pendik escort bayan
ak

Tatlıoğlu'ndan Toru'ya Ziyaret

16.06.2017 - 16:48, Güncelleme: 16.06.2017 - 16:48
 

Tatlıoğlu'ndan Toru'ya Ziyaret

KONYA (AA) - Bursa Orhaneli Belediye Başkanı ve Yörük Türkmen Birliği Genel Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru'yu ziyaret etti.Türkiye'nin...

KONYA (AA) - Bursa Orhaneli Belediye Başkanı ve Yörük Türkmen Birliği Genel Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru'yu ziyaret etti.Türkiye'nin dış güçler tarafından zora sokulmak istendiğini belirten Toru, "Bunun için birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmek ve birbirimizi sevmek zorundayız. Eğer bu medeniyet tekrar ayağa kalkacaksa bunun yolu da birlik beraberlikten geçiyor." dedi.Toru, İslam ülkelerinin var oluş mücadelesi verdiğini hatırlatarak, asıl hedefin Türkiye olduğunu anlattı.Tatlıoğlu'da misafirperverliğinden dolayı Başkan Toru'ya teşekkür etti.Ülke insanlarının birbirini yıpratmamaları gerektiğini vurgulayan Tatlıoğlu, "Dünya bizimle uğraşıyor. Bizim bunun karşısında durabilmemiz için bir tek şeye ihtiyacımız var, o da birbirimizi sevmek. Devletimizin dirayeti, halkımızın enerjisi, iş adamlarımızın gayreti bu ülkeyi süper güç yapmak için yeter. Ecdadımız milletlerin bir arada huzur içinde yaşamasını çok güzel başarmış. Biz de yapabilmeliyiz." diye konuştu.Ziyaretin ardından Toru ve Başkan Tatlıoğlu, birbirlerine hediye takdim ettil.Ziyarete, Yörük Türkmen Birliği Genel Sekreteri Fahrettin Beşli, Konya Yörük Türkmen Derneği Başkanı Yusuf Yılmaz, Aksakallılar Meclis Üyesi Osman Kılcı ile Konya Yörük İl Beyi Tuncay Özkan katıldı.
KONYA (AA) - Bursa Orhaneli Belediye Başkanı ve Yörük Türkmen Birliği Genel Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru'yu ziyaret etti.Türkiye'nin...

KONYA (AA) - Bursa Orhaneli Belediye Başkanı ve Yörük Türkmen Birliği Genel Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru'yu ziyaret etti.

Türkiye'nin dış güçler tarafından zora sokulmak istendiğini belirten Toru, "Bunun için birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmek ve birbirimizi sevmek zorundayız. Eğer bu medeniyet tekrar ayağa kalkacaksa bunun yolu da birlik beraberlikten geçiyor." dedi.

Toru, İslam ülkelerinin var oluş mücadelesi verdiğini hatırlatarak, asıl hedefin Türkiye olduğunu anlattı.

Tatlıoğlu'da misafirperverliğinden dolayı Başkan Toru'ya teşekkür etti.

Ülke insanlarının birbirini yıpratmamaları gerektiğini vurgulayan Tatlıoğlu, "Dünya bizimle uğraşıyor. Bizim bunun karşısında durabilmemiz için bir tek şeye ihtiyacımız var, o da birbirimizi sevmek. Devletimizin dirayeti, halkımızın enerjisi, iş adamlarımızın gayreti bu ülkeyi süper güç yapmak için yeter. Ecdadımız milletlerin bir arada huzur içinde yaşamasını çok güzel başarmış. Biz de yapabilmeliyiz." diye konuştu.

Ziyaretin ardından Toru ve Başkan Tatlıoğlu, birbirlerine hediye takdim ettil.

Ziyarete, Yörük Türkmen Birliği Genel Sekreteri Fahrettin Beşli, Konya Yörük Türkmen Derneği Başkanı Yusuf Yılmaz, Aksakallılar Meclis Üyesi Osman Kılcı ile Konya Yörük İl Beyi Tuncay Özkan katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.