pendik escort bayan
ak

Tatilciler Dönüş Yolunda Yoğunluğa Neden Oluyor

07.06.2019 - 17:28, Güncelleme: 07.06.2019 - 17:28
 

Tatilciler Dönüş Yolunda Yoğunluğa Neden Oluyor

Kırıkkale'ye bağlantı yollarında karayolları ve trafik ekipleri denetimlerini aralıksız sürdürüyor

KIRIKKALE (AA) - Ramazan Bayramı tatilini tamamlayanlar, çok sayıda ilin geçiş noktasındaki Kırıkkale'de yoğunluğa neden oldu.Araç yoğunluğu nedeniyle trafik akışında aksamaların yaşandığı yollarda, karayolları ve trafik ekipleri denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Ekipler, sürücüleri dikkatli olmaları konusunda da uyarıyor.Kayseri-Kırıkkale, Kırıkkale-Samsun ve Kırıkkale-Ankara kara yollarında yaşanan yoğunluk nedeniyle araçlar oldukça yavaş ilerleyebiliyor.Arızalanan araçlar ve hasarlı kazalardan dolayı da zaman zaman araç kuyrukları oluşuyor. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri de kazalara anında müdahale ederek, bölgede yoğunluğun oluşmasını engellemeye çalışıyor.
Kırıkkale'ye bağlantı yollarında karayolları ve trafik ekipleri denetimlerini aralıksız sürdürüyor

KIRIKKALE (AA) - Ramazan Bayramı tatilini tamamlayanlar, çok sayıda ilin geçiş noktasındaki Kırıkkale'de yoğunluğa neden oldu.

Araç yoğunluğu nedeniyle trafik akışında aksamaların yaşandığı yollarda, karayolları ve trafik ekipleri denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Ekipler, sürücüleri dikkatli olmaları konusunda da uyarıyor.

Kayseri-Kırıkkale, Kırıkkale-Samsun ve Kırıkkale-Ankara kara yollarında yaşanan yoğunluk nedeniyle araçlar oldukça yavaş ilerleyebiliyor.

Arızalanan araçlar ve hasarlı kazalardan dolayı da zaman zaman araç kuyrukları oluşuyor. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri de kazalara anında müdahale ederek, bölgede yoğunluğun oluşmasını engellemeye çalışıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.