pendik escort bayan
ak

Tatilciler Dönüş Yolunda

27.06.2017 - 22:58, Güncelleme: 27.06.2017 - 22:58
 

Tatilciler Dönüş Yolunda

Ramazan Bayramı tatilinin son gününde Ankara girişlerinde akşam saatlerinde yoğun araç trafiği yaşandı

ANKARA (AA) - Ramazan Bayramı tatilinin son gününde Ankara şehir girişleri ve otobüs terminalinde yoğunluk yaşandı.Ankara'nın Gölbaşı girişinde Konya yolunu kullanarak tatilden dönen vatandaşlar nedeniyle yoğunluk dikkati çekerken, polis ve jandarma ekipleri de trafik akışının sorunsuz sağlanması için görev yaptı.Öte yandan bayram tatili bitiminde kente dönüşlerin başlamasıyla Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne (AŞTİ) yoğunluk oluştu. AŞTİ'ye gelen otobüsler ve inen yolcular, peronlarda zaman zaman uzun bekleyişlere yol açtı.Başkentte tatil nedeniyle şehir içi trafiğinde gözlenen rahatlama akşam saatlerinde yerini yer yer yoğunluğa bıraktı.
Ramazan Bayramı tatilinin son gününde Ankara girişlerinde akşam saatlerinde yoğun araç trafiği yaşandı

ANKARA (AA) - Ramazan Bayramı tatilinin son gününde Ankara şehir girişleri ve otobüs terminalinde yoğunluk yaşandı.

Ankara'nın Gölbaşı girişinde Konya yolunu kullanarak tatilden dönen vatandaşlar nedeniyle yoğunluk dikkati çekerken, polis ve jandarma ekipleri de trafik akışının sorunsuz sağlanması için görev yaptı.

Öte yandan bayram tatili bitiminde kente dönüşlerin başlamasıyla Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne (AŞTİ) yoğunluk oluştu. AŞTİ'ye gelen otobüsler ve inen yolcular, peronlarda zaman zaman uzun bekleyişlere yol açtı.

Başkentte tatil nedeniyle şehir içi trafiğinde gözlenen rahatlama akşam saatlerinde yerini yer yer yoğunluğa bıraktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.