pendik escort bayan
ak

Tatbikat İçin Sefer Emri Alan Yedek Askere Kınalı Uğurlama

26.04.2018 - 13:48, Güncelleme: 26.04.2018 - 13:48
 

Tatbikat İçin Sefer Emri Alan Yedek Askere Kınalı Uğurlama

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde belediyede memur olarak çalışan Sezgin Karakuş (30), Kırklareli'nde düzenlenecek tatbikat için sefer görev emri...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde belediyede memur olarak çalışan Sezgin Karakuş (30), Kırklareli'nde düzenlenecek tatbikat için sefer görev emri çıkması üzerine arkadaşlarınca kına yakılarak uğurlandı. Karakuş'a Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Kırklareli'nde düzenlenecek tatbikata katılması için tebligat gönderildi.Tatbikata katılacak Karakuş için arkadaşları tarafından uğurlama töreni yapıldı.Şarkılar ve türkülerin seslendirildiği törende, yemek yenildi, Karakuş'a kına yakıldı. Karakuş, yaptığı açıklamada, heyecanlı olduğunu belirterek, "Tekrar o şerefli üniformayı taşıyacak olmak güzel bir duygu. Hepimiz bu vatan için gerektiğinde şehit olmaya hazırız." dedi.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde belediyede memur olarak çalışan Sezgin Karakuş (30), Kırklareli'nde düzenlenecek tatbikat için sefer görev emri...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde belediyede memur olarak çalışan Sezgin Karakuş (30), Kırklareli'nde düzenlenecek tatbikat için sefer görev emri çıkması üzerine arkadaşlarınca kına yakılarak uğurlandı.

Karakuş'a Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Kırklareli'nde düzenlenecek tatbikata katılması için tebligat gönderildi.

Tatbikata katılacak Karakuş için arkadaşları tarafından uğurlama töreni yapıldı.

Şarkılar ve türkülerin seslendirildiği törende, yemek yenildi, Karakuş'a kına yakıldı.

Karakuş, yaptığı açıklamada, heyecanlı olduğunu belirterek, "Tekrar o şerefli üniformayı taşıyacak olmak güzel bir duygu. Hepimiz bu vatan için gerektiğinde şehit olmaya hazırız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.