pendik escort bayan
ak

Tat Gıda, Japon Kagome İle 35 Yıllık Kontratını Uzattı

Spor 17.12.2017 - 11:43, Güncelleme: 17.12.2017 - 11:43
 

Tat Gıda, Japon Kagome İle 35 Yıllık Kontratını Uzattı

Japon gıda ürünleri şirketi Kagome Co Ltd ile kontratını uzatan firma, 3 yıllık sözleşme uyarınca 30 milyon dolar tutarında salça ve domates ürünü ihraç etmeyi hedefliyor

İSTANBUL (AA) - Tat Gıda Sanayi AŞ, domates ürünlerinde Japonya’nın en büyük şirketi olan Kagome Co Ltd ile 35 yıldan bu yana süren kontratını uzattı. Tat Gıda'dan yapılan açıklamaya göre, Türkiye’de ihracata dönük tarımsal endüstrinin kuruluşuna öncülük eden ve 50. yılını kutlayan Tat Gıda Sanayi AŞ, Japonya’nın en büyük gıda markalarından biri olan Kagome Co Ltd ile domates ürünleri ihracatına yönelik anlaşmasını yeniledi. Tat Gıda, üç yıllık sözleşme çerçevesinde Japon firmaya 30 milyon dolar tutarında salça ve domates ürünleri ihraç etmeyi hedefliyor. Tat Gıda’yla Kagome’nin bundan 35 yıl önce başlayan iş birliğinin yenilenen kontratı Japonya’nın başkenti Tokyo’da Tat Gıda Sanayi AŞ Genel Müdürü Arzu Aslan Kesimer, Kagome Co İcra Kurulu Üyesi Takashi Hashimoto ve SC Foods Co Başkanı Tetsuro Tajima tarafından imzalandı.Açıklamada görüşlerine yer verilen Tat Gıda Sanayi AŞ Genel Müdürü Kesimer, Kagome ile 1983 yılından bu yana devam eden iş birliklerinin yenilenmesi ve anlaşmanın sürdürülebilir olmasından dolayı kendilerini mutlu ve gururlu hissettiklerini ifade ederek, şöyle devam etti: "Japonların kaliteye verdikleri önem tüm dünya tarafından bilinir. Kagome Co ve Sumitomo Corporation 35 yıldan bu yana ürünlerimizin kalitesine güven duyarak bizi gururlandırıyor. Tat Gıda olarak çiftçilerimizle çok yakın çalışarak, 50 yıldır bitmeyen bir tutkuyla domatesi yüksek teknolojilerle işleyip en üstün kaliteli ürünleri üretiyor ve ihraç ediyoruz. Bu şekilde yurdumuza uzun yıllardır döviz girdisi sağlamaktan mutluluk duyuyoruz. Karşılıklı güvene dayalı bu iş birliği uzun yıllardır devam ediyor. Kültürüne hayranlık duyduğum Japonya’da Türk domateslerinden yapılan domates suyu ve ketçapları beğeniyle tüketiliyor. Hem Tat çalışanlarının hem Tat çiftçisinin bu beğenide büyük emeği var. Japon iş insanlarının da bu emeği kıymetli buluyor olması, uzun süreli ve güvene dayalı iş birliklerine verdikleri önem, bizi domates işinde daha da iyi olmak için yüreklendiriyor."
Japon gıda ürünleri şirketi Kagome Co Ltd ile kontratını uzatan firma, 3 yıllık sözleşme uyarınca 30 milyon dolar tutarında salça ve domates ürünü ihraç etmeyi hedefliyor

İSTANBUL (AA) - Tat Gıda Sanayi AŞ, domates ürünlerinde Japonya’nın en büyük şirketi olan Kagome Co Ltd ile 35 yıldan bu yana süren kontratını uzattı.

Tat Gıda'dan yapılan açıklamaya göre, Türkiye’de ihracata dönük tarımsal endüstrinin kuruluşuna öncülük eden ve 50. yılını kutlayan Tat Gıda Sanayi AŞ, Japonya’nın en büyük gıda markalarından biri olan Kagome Co Ltd ile domates ürünleri ihracatına yönelik anlaşmasını yeniledi. Tat Gıda, üç yıllık sözleşme çerçevesinde Japon firmaya 30 milyon dolar tutarında salça ve domates ürünleri ihraç etmeyi hedefliyor.

Tat Gıda’yla Kagome’nin bundan 35 yıl önce başlayan iş birliğinin yenilenen kontratı Japonya’nın başkenti Tokyo’da Tat Gıda Sanayi AŞ Genel Müdürü Arzu Aslan Kesimer, Kagome Co İcra Kurulu Üyesi Takashi Hashimoto ve SC Foods Co Başkanı Tetsuro Tajima tarafından imzalandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Tat Gıda Sanayi AŞ Genel Müdürü Kesimer, Kagome ile 1983 yılından bu yana devam eden iş birliklerinin yenilenmesi ve anlaşmanın sürdürülebilir olmasından dolayı kendilerini mutlu ve gururlu hissettiklerini ifade ederek, şöyle devam etti: "Japonların kaliteye verdikleri önem tüm dünya tarafından bilinir. Kagome Co ve Sumitomo Corporation 35 yıldan bu yana ürünlerimizin kalitesine güven duyarak bizi gururlandırıyor. Tat Gıda olarak çiftçilerimizle çok yakın çalışarak, 50 yıldır bitmeyen bir tutkuyla domatesi yüksek teknolojilerle işleyip en üstün kaliteli ürünleri üretiyor ve ihraç ediyoruz. Bu şekilde yurdumuza uzun yıllardır döviz girdisi sağlamaktan mutluluk duyuyoruz. Karşılıklı güvene dayalı bu iş birliği uzun yıllardır devam ediyor. Kültürüne hayranlık duyduğum Japonya’da Türk domateslerinden yapılan domates suyu ve ketçapları beğeniyle tüketiliyor. Hem Tat çalışanlarının hem Tat çiftçisinin bu beğenide büyük emeği var. Japon iş insanlarının da bu emeği kıymetli buluyor olması, uzun süreli ve güvene dayalı iş birliklerine verdikleri önem, bizi domates işinde daha da iyi olmak için yüreklendiriyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.