pendik escort bayan
ak

Taşlı Sokak Eski Günlerini Arıyor!

Siyaset 25.05.2017 - 20:42, Güncelleme: 25.05.2017 - 20:42
 

Taşlı Sokak Eski Günlerini Arıyor!

Halk arasında cafeler sokağı olarak adlandırılan Taşlı Sokak’ta Belediye yayalaştırma çalışmaları başlattı.

Özel HaberHalk arasında cafeler sokağı olarak adlandırılan  Taşlı Sokak’ta  Belediye yayalaştırma çalışmaları başlattı. Sivas Belediyesinden yapılan açıklamada; Üniversite öğrencilerinin uğrak yeri olan ilimizdeki kafelerin büyük bir bölümünün yer aldığı Taşlı Sokak’ta vatandaşların ve oradaki esnafların talepleri doğrultusunda Sivas Belediyesi tarafından yayalaştırma çalışmaları başladı''. denildi. Belediyeden yapılan bu açıklamanın ardından Sokak sakinleri sokaklarının cafeler sokağı olarak adlandırılmasından duydukları rahatsılıkları dile getirdiler.  Taşlı Sokak Eski Huzurunu Arıyor 2 Yıl öncesine kadar huzurlu ve sakin bir sokak olduğunu dile getiren bölge sakinleri; Evlerindeki eski huzuru aradıklarını, sokağın cafeler sokağı olmasından dolayı rahatsız olduklarını, cafelere gelenlerin yükses sesle sohbet etmeleri ve mekanlarda çalınan müzik seslerinden evlerinde dahi oturamadıklarını, evlerinin cam ve balkonlarına  çıkamadıklarını dile getirdiler. Çocuklarının evlerinin önünde oyunlar oynadıkları günleri özlemle andıklarını dile getiren sokak sakinleri, aile olarak birbirimizi tanıyorduk selamlaşıyorduk  ama şuan sokağımızda oturanların kimler olduklarını dahi bilmiyoruz çok tedirginiz''. Bazı vatandalar ise evlerini satıp başka mahallelere gideceklerini, cafelerin çokluğundan dolayı özellikle akşamları insan sirkülasyonunu çok yoğun olduğunu ve Emiyet güçlerinin herhangi bir olumsuzluk olmaması için tedbir amaçlı aralıklarla bu sokakta asayiş uygulaması yapmaları bizleri daha da tedirgin etmektedir, yetkililer bize eski sokağımızı, huzurumuzu geri versin başka bir şey istemiyoruz'' dediler. - SİVAS    
Halk arasında cafeler sokağı olarak adlandırılan Taşlı Sokak’ta Belediye yayalaştırma çalışmaları başlattı.

Özel Haber

Halk arasında cafeler sokağı olarak adlandırılan  Taşlı Sokak’ta  Belediye yayalaştırma çalışmaları başlattı.

 

Sivas Belediyesinden yapılan açıklamada; Üniversite öğrencilerinin uğrak yeri olan ilimizdeki kafelerin büyük bir bölümünün yer aldığı Taşlı Sokak’ta vatandaşların ve oradaki esnafların talepleri doğrultusunda Sivas Belediyesi tarafından yayalaştırma çalışmaları başladı''. denildi.

 

Belediyeden yapılan bu açıklamanın ardından Sokak sakinleri sokaklarının cafeler sokağı olarak adlandırılmasından duydukları rahatsılıkları dile getirdiler.

 

 

Taşlı Sokak Eski Huzurunu Arıyor

 

2 Yıl öncesine kadar huzurlu ve sakin bir sokak olduğunu dile getiren bölge sakinleri; Evlerindeki eski huzuru aradıklarını, sokağın cafeler sokağı olmasından dolayı rahatsız olduklarını, cafelere gelenlerin yükses sesle sohbet etmeleri ve mekanlarda çalınan müzik seslerinden evlerinde dahi oturamadıklarını, evlerinin cam ve balkonlarına  çıkamadıklarını dile getirdiler. Çocuklarının evlerinin önünde oyunlar oynadıkları günleri özlemle andıklarını dile getiren sokak sakinleri, aile olarak birbirimizi tanıyorduk selamlaşıyorduk  ama şuan sokağımızda oturanların kimler olduklarını dahi bilmiyoruz çok tedirginiz''. 

Bazı vatandalar ise evlerini satıp başka mahallelere gideceklerini, cafelerin çokluğundan dolayı özellikle akşamları insan sirkülasyonunu çok yoğun olduğunu ve Emiyet güçlerinin herhangi bir olumsuzluk olmaması için tedbir amaçlı aralıklarla bu sokakta asayiş uygulaması yapmaları bizleri daha da tedirgin etmektedir, yetkililer bize eski sokağımızı, huzurumuzu geri versin başka bir şey istemiyoruz'' dediler. - SİVAS





 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.