pendik escort bayan
ak

Tasarruf Yapan Aileler Bedava Elektrikle Ödüllendirildi

16.02.2018 - 12:48, Güncelleme: 16.02.2018 - 12:48
 

Tasarruf Yapan Aileler Bedava Elektrikle Ödüllendirildi

SİVAS (AA) - CK Çamlıbel Elektrik'in "Tasarruf Ediyorum" Projesi kapsamında 2016 yılına oranla 2017'de konutlarında en fazla oranda elektrik tasarrufu yapan...

SİVAS (AA) - CK Çamlıbel Elektrik'in "Tasarruf Ediyorum" Projesi kapsamında 2016 yılına oranla 2017'de konutlarında en fazla oranda elektrik tasarrufu yapan aileler bedava elektrikle ödüllendirildi.CK Çamlıbel Elektrikten yapılan yazılı açıklamaya göre, CK Çamlıbel Elektrik, enerji tasarrufuna teşvik etmek ve enerjinin gereksiz yere kullanımını engellemek amacıyla başlattığı "Tasarruf Ediyorum" Projesi başlattı.Bu kapsamda 2016 yılına göre 2017'de en çok tasarrufu sağlayan Sivas, Tokat ve Yozgat'taki öğrenci ailelerine bedava elektrik ödülü verildi.Her ilin ilk 10'u arasında birincilere bin, ikincilere 750, üçüncülere 500 kilovat elektrik hediye edildi. CK Çamlıbel Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Yalçın Tekin, düzenlenen ödül töreninde, projenin enerjiyi verimli kullanmak adına çok önemli olduğunu belirtti.Enerji tasarrufunun milli ve sosyal bir sorumluluk olarak görülmesi gerektiğini vurgulayan Tekin, "Enerji tasarrufuna yönelik çalışma ve projeler bir yandan kendi bütçemize katkı sağlarken diğer yandan ise milli ekonomimize destek olmakta. Projemize dahil olarak tasarruf eden ailelerimi tebrik ediyoruz. Hem enerji faturalarını düşürdüler hem de 2018 yılı için bizden ücretsiz elektrik alma hakkına sahip oldular." ifadesini kullandı.
SİVAS (AA) - CK Çamlıbel Elektrik'in "Tasarruf Ediyorum" Projesi kapsamında 2016 yılına oranla 2017'de konutlarında en fazla oranda elektrik tasarrufu yapan...

SİVAS (AA) - CK Çamlıbel Elektrik'in "Tasarruf Ediyorum" Projesi kapsamında 2016 yılına oranla 2017'de konutlarında en fazla oranda elektrik tasarrufu yapan aileler bedava elektrikle ödüllendirildi.

CK Çamlıbel Elektrikten yapılan yazılı açıklamaya göre, CK Çamlıbel Elektrik, enerji tasarrufuna teşvik etmek ve enerjinin gereksiz yere kullanımını engellemek amacıyla başlattığı "Tasarruf Ediyorum" Projesi başlattı.

Bu kapsamda 2016 yılına göre 2017'de en çok tasarrufu sağlayan Sivas, Tokat ve Yozgat'taki öğrenci ailelerine bedava elektrik ödülü verildi.

Her ilin ilk 10'u arasında birincilere bin, ikincilere 750, üçüncülere 500 kilovat elektrik hediye edildi.

CK Çamlıbel Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Yalçın Tekin, düzenlenen ödül töreninde, projenin enerjiyi verimli kullanmak adına çok önemli olduğunu belirtti.

Enerji tasarrufunun milli ve sosyal bir sorumluluk olarak görülmesi gerektiğini vurgulayan Tekin, "Enerji tasarrufuna yönelik çalışma ve projeler bir yandan kendi bütçemize katkı sağlarken diğer yandan ise milli ekonomimize destek olmakta. Projemize dahil olarak tasarruf eden ailelerimi tebrik ediyoruz. Hem enerji faturalarını düşürdüler hem de 2018 yılı için bizden ücretsiz elektrik alma hakkına sahip oldular." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.