pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Tartıştığı Kardeşini Av Tüfeğiyle Öldürdü

09.01.2018 - 11:33, Güncelleme: 09.01.2018 - 11:33
 

Tartıştığı Kardeşini Av Tüfeğiyle Öldürdü

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde bir kişi, tartıştığı kardeşini av tüfeğiyle öldürdü.Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Tecer Köyü'nde...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde bir kişi, tartıştığı kardeşini av tüfeğiyle öldürdü.Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Tecer Köyü'nde anneleriyle yaşayan Ayhan Ç. (50) ve ağabeyi İlhan Ç. (58) arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.Tartışmanın büyümesi üzerine evdeki av tüfeğini alan ağabey İlhan Ç, kardeşini göğsünden yaraladı.Ağır yaralanan Ayhan Ç, olay yerinde hayatını kaybetti.Cinayetten sonra evden ayrılmayan İlhan Ç, jandarmaya teslim oldu.Ayhan Ç'nin cenazesi, otopsi için Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde bir kişi, tartıştığı kardeşini av tüfeğiyle öldürdü.Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Tecer Köyü'nde...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde bir kişi, tartıştığı kardeşini av tüfeğiyle öldürdü.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Tecer Köyü'nde anneleriyle yaşayan Ayhan Ç. (50) ve ağabeyi İlhan Ç. (58) arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine evdeki av tüfeğini alan ağabey İlhan Ç, kardeşini göğsünden yaraladı.

Ağır yaralanan Ayhan Ç, olay yerinde hayatını kaybetti.

Cinayetten sonra evden ayrılmayan İlhan Ç, jandarmaya teslim oldu.

Ayhan Ç'nin cenazesi, otopsi için Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.