pendik escort bayan
ak

Tarımda "Biyoteknik Mücadele Desteği" Artırıldı

Spor 11.10.2018 - 09:38, Güncelleme: 11.10.2018 - 09:38
 

Tarımda "Biyoteknik Mücadele Desteği" Artırıldı

Tarımda kimyasal ilaç kullanılmasının azaltılması ve kalıntının önlenmesi amacıyla dekar başına ödenen "biyoteknik mücadele desteği" 80 lira oldu

ANKARA (AA) - Tarımda kimyasal ilaç kullanılmasının azaltılması ve kalıntının önlenmesi amacıyla açık alanda dekar başına ödenen "biyoteknik mücadele desteği" 80 lira oldu.Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.Buna göre, bitkisel üretime arız olan zararlı organizmalara karşı biyolojik veya biyoteknik mücadelenin yaygınlaştırılmasıyla kimyasal ilaç kullanılmasının azaltılması ve kalıntının önlenmesi amacıyla açık alan için ödenen "biyoteknik mücadele desteği" dekar başına 50 liradan 80 liraya çıkarıldı.
Tarımda kimyasal ilaç kullanılmasının azaltılması ve kalıntının önlenmesi amacıyla dekar başına ödenen "biyoteknik mücadele desteği" 80 lira oldu

ANKARA (AA) - Tarımda kimyasal ilaç kullanılmasının azaltılması ve kalıntının önlenmesi amacıyla açık alanda dekar başına ödenen "biyoteknik mücadele desteği" 80 lira oldu.

Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Buna göre, bitkisel üretime arız olan zararlı organizmalara karşı biyolojik veya biyoteknik mücadelenin yaygınlaştırılmasıyla kimyasal ilaç kullanılmasının azaltılması ve kalıntının önlenmesi amacıyla açık alan için ödenen "biyoteknik mücadele desteği" dekar başına 50 liradan 80 liraya çıkarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.