pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Tarım Ve Orman İl Müdürlüğü Çalışanları Kan Verdi

27.09.2018 - 13:18, Güncelleme: 27.09.2018 - 13:18
 

Tarım Ve Orman İl Müdürlüğü Çalışanları Kan Verdi

SİVAS (AA) - Sivas Tarım ve Orman İl Müdürlüğü personeli Kızılay Kan Merkezinin kan bağışı kampanyasına katıldı.İl Tarım ve Orman Müdürlüğü...

SİVAS (AA) - Sivas Tarım ve Orman İl Müdürlüğü personeli Kızılay Kan Merkezinin kan bağışı kampanyasına katıldı.İl Tarım ve Orman Müdürlüğü çalışanları hizmet binasında kan bağışında bulundu.Tarım ve Orman İl Müdürü Seyit Yıldız, kan bağışı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Kızılay tarafından gerçekleştirilen kan bağışı kampanyalarına bizlerde zaman zaman çalışanlarımız ile birlikte destek veriyoruz. Kan bağışında bulunarak, birçok insanın hayatını kurtaran yönetici ve personellerimize gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum. İhtiyacı olanlara bir nebze de olsa yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bizlere." dedi.
SİVAS (AA) - Sivas Tarım ve Orman İl Müdürlüğü personeli Kızılay Kan Merkezinin kan bağışı kampanyasına katıldı.İl Tarım ve Orman Müdürlüğü...

SİVAS (AA) - Sivas Tarım ve Orman İl Müdürlüğü personeli Kızılay Kan Merkezinin kan bağışı kampanyasına katıldı.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü çalışanları hizmet binasında kan bağışında bulundu.

Tarım ve Orman İl Müdürü Seyit Yıldız, kan bağışı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Kızılay tarafından gerçekleştirilen kan bağışı kampanyalarına bizlerde zaman zaman çalışanlarımız ile birlikte destek veriyoruz. Kan bağışında bulunarak, birçok insanın hayatını kurtaran yönetici ve personellerimize gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum. İhtiyacı olanlara bir nebze de olsa yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bizlere." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.