pendik escort bayan
ak

Tarım-İş Genel Merkezi’nde silahlı saldırı

24.08.2016 - 16:24, Güncelleme: 24.08.2016 - 16:24
 

Tarım-İş Genel Merkezi’nde silahlı saldırı

Ankara’da Tarım-İş Sendikası binasında meydana gelen silahlı saldırıda iki sendika yöneticisi, bir de güvenlik görevlisi yaralandı.

Ankara’da Tarım-İş Sendikası binasında meydana gelen silahlı saldırıda iki sendika yöneticisi, bir de güvenlik görevlisi yaralandı.    Dün Sabah 10.00 sıralarında Çankaya ilçesi Bankacı Sokak’taki Tarım İş Sendikası Genel Merkezi’nde meydana gelen olayda iddialara göre Ali E. adlı kişi, Tarım İş Sendikası Ceylanpınar Şubesi eski Müdürü olan babası Hasan E.’nin görevinden alınıp genel merkeze danışman olarak atanmasına tepki göstererek sendika genel merkezini bastı.Babasının görevden alınmasına sinirlendiAli E. yanında getirdiği silah ile önce sendika binasının güvenlik görevlisi Kürşat Y.’yi yaraladı. AnkaraGüvenlik görevlisini yaralamasının ardından genel merkeze giren Ali E., Mali İşler Yöneticisi Recep K. ve Genel Sekreter İbrahim Ö.’yü de yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı.Sendika çalışanları olayı hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine çok sayıda polis ve 112 ekibi intikal etti. Yaralılara olay yerinde müdahale eden 112 ekipleri, yaralıları Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırdı. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.Polis ekipleri olay yerinden kaçan şüpheli Ali E.’yi bulmak için çalışma başlattı.
Ankara’da Tarım-İş Sendikası binasında meydana gelen silahlı saldırıda iki sendika yöneticisi, bir de güvenlik görevlisi yaralandı.

Ankara’da Tarım-İş Sendikası binasında meydana gelen silahlı saldırıda iki sendika yöneticisi, bir de güvenlik görevlisi yaralandı.

 

 
 

Dün Sabah 10.00 sıralarında Çankaya ilçesi Bankacı Sokak’taki Tarım İş Sendikası Genel Merkezi’nde meydana gelen olayda iddialara göre Ali E. adlı kişi, Tarım İş Sendikası Ceylanpınar Şubesi eski Müdürü olan babası Hasan E.’nin görevinden alınıp genel merkeze danışman olarak atanmasına tepki göstererek sendika genel merkezini bastı.

Babasının görevden alınmasına sinirlendi

Ali E. yanında getirdiği silah ile önce sendika binasının güvenlik görevlisi Kürşat Y.’yi yaraladı. Ankara

Güvenlik görevlisini yaralamasının ardından genel merkeze giren Ali E., Mali İşler Yöneticisi Recep K. ve Genel Sekreter İbrahim Ö.’yü de yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı.

Sendika çalışanları olayı hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine çok sayıda polis ve 112 ekibi intikal etti. Yaralılara olay yerinde müdahale eden 112 ekipleri, yaralıları Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırdı. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Polis ekipleri olay yerinden kaçan şüpheli Ali E.’yi bulmak için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.