pendik escort bayan
ak

Tapu Ve Kadastro Genel Müdürlüğü 170 Yaşında

23.05.2017 - 15:13, Güncelleme: 23.05.2017 - 15:13
 

Tapu Ve Kadastro Genel Müdürlüğü 170 Yaşında

SİVAS (AA) - Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün kuruluşunun 170. yılı dolayısıyla, Şarkışla Tapu Kadastro ve Tapu Sicil Müdürlüğü personeli,...

SİVAS (AA) - Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün kuruluşunun 170. yılı dolayısıyla, Şarkışla Tapu Kadastro ve Tapu Sicil Müdürlüğü personeli, Şehitler Parkı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Şarkışla Tapu ve Kadastro Müdürü Derviş Üner, vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için teknolojinin tüm imkanlarını kullandıklarını söyledi.Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün kuruluşunun 170. yılını kutlayan Üner, "Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün yürütmüş olduğu sürekli kurumsal gelişim projesi kapsamında Sivas Tapu ve Kadastro 20. Bölge Müdürlüğü tarafından projeye dahil edilen Şarkışla Tapu Müdürlüğü TSE-ISO-EN9000 kalite yönetim sistemi belgesi almıştır." dedi.Vatandaşlara daha iyi hizmet vermenin gayreti içinde olduklarını aktaran Üner, "Şarkışla Tapu Müdürlüğü insanlara anayasal bir hak olarak tanınmış, mülkiye hakkı var oldukça işlevini sürdürecek, yoğun ve özverili çalışmalarıyla önemli hizmetler yapmaya devam edecektir." diye konuştu.
SİVAS (AA) - Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün kuruluşunun 170. yılı dolayısıyla, Şarkışla Tapu Kadastro ve Tapu Sicil Müdürlüğü personeli,...

SİVAS (AA) - Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün kuruluşunun 170. yılı dolayısıyla, Şarkışla Tapu Kadastro ve Tapu Sicil Müdürlüğü personeli, Şehitler Parkı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Şarkışla Tapu ve Kadastro Müdürü Derviş Üner, vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için teknolojinin tüm imkanlarını kullandıklarını söyledi.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün kuruluşunun 170. yılını kutlayan Üner, "Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün yürütmüş olduğu sürekli kurumsal gelişim projesi kapsamında Sivas Tapu ve Kadastro 20. Bölge Müdürlüğü tarafından projeye dahil edilen Şarkışla Tapu Müdürlüğü TSE-ISO-EN9000 kalite yönetim sistemi belgesi almıştır." dedi.

Vatandaşlara daha iyi hizmet vermenin gayreti içinde olduklarını aktaran Üner, "Şarkışla Tapu Müdürlüğü insanlara anayasal bir hak olarak tanınmış, mülkiye hakkı var oldukça işlevini sürdürecek, yoğun ve özverili çalışmalarıyla önemli hizmetler yapmaya devam edecektir." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.