pendik escort bayan
ak

Tanju Çolak, Sivas'ta miniklerle maç yaptı

15.11.2018 - 16:18, Güncelleme: 15.11.2018 - 16:18
 

Tanju Çolak, Sivas'ta miniklerle maç yaptı

TÜRK futbolunun efsane isimlerinden Tanju Çolak, bir iş ortaklığı nedeniyle geldiği Sivas'ta anaokulu ziyareti yaparak, minik öğrenciler ile halı sahada...

TÜRK futbolunun efsane isimlerinden Tanju Çolak, bir iş ortaklığı nedeniyle geldiği Sivas'ta anaokulu ziyareti yaparak, minik öğrenciler ile halı sahada futbol oynadı.Türk futbol tarihinin efsane ismi ve altın kramponun sahibi Tanju Çolak, bir iş ortaklığı nedeniyle Sivas'a geldi. Davet üzerine Pulur Mahallesi'ndeki Tekin Çelikbilek Özel Eğitim Anaokulu'nu da ziyaret eden Çolak, minik öğrencilerle keyifli dakikalar geçirdi.Okul Müdürü Güldane Polat'tan, okul hakkında bilgi alan Çolak, ziyaretin ardından öğrencilerle halı sahada futbol oynadı. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı 5 dakikalık maçta Çolak ile öğrencilerin uyumu çevredeki vatandaşların da dikkatini çekti."SİVASSPOR'UN YENİ HOCASI BENİM"Futbol maçı sonunda Demir Grup Sivasspor ile ilgili görüşlerini aktaran Çolak, "Ben Sivasspor yönetiminin daveti üzerine Sivas'a geldim. Sivasspor'un teknik direktörü yok şu anda, o yüzden beni çağırdılar" dedi.Çolak'ın açıklamasıyla şaşkınlıklarını gizlemeyen muhabirlere, "İşin şakası tabii ki bu" diyen efsane futbolcu, Sivas'a geliş sebebiyle ilgili şu bilgiyi aktardı; "Bugün burada bulunuşumun sebebi çok yakın dostlarım var burada. Onların daveti üzerine bir dizi temaslarda bulunmak için geldim. Arkadaşlarımın çocukları da bu okulda okuyorlar. Amacımız, yarının büyükleri olacak olan çocuklara moral vermek, motive etmek, onları mutlu etmek. Moral kılmak amacıyla geldik, onlarla maçlarımızı yaptık. Çocukları mutlu ettik, sevindirdik, oynadık, eğlendirdik ve gidiyoruz." FOTOĞRAFLI
TÜRK futbolunun efsane isimlerinden Tanju Çolak, bir iş ortaklığı nedeniyle geldiği Sivas'ta anaokulu ziyareti yaparak, minik öğrenciler ile halı sahada...

TÜRK futbolunun efsane isimlerinden Tanju Çolak, bir iş ortaklığı nedeniyle geldiği Sivas'ta anaokulu ziyareti yaparak, minik öğrenciler ile halı sahada futbol oynadı.

Türk futbol tarihinin efsane ismi ve altın kramponun sahibi Tanju Çolak, bir iş ortaklığı nedeniyle Sivas'a geldi. Davet üzerine Pulur Mahallesi'ndeki Tekin Çelikbilek Özel Eğitim Anaokulu'nu da ziyaret eden Çolak, minik öğrencilerle keyifli dakikalar geçirdi.

Okul Müdürü Güldane Polat'tan, okul hakkında bilgi alan Çolak, ziyaretin ardından öğrencilerle halı sahada futbol oynadı. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı 5 dakikalık maçta Çolak ile öğrencilerin uyumu çevredeki vatandaşların da dikkatini çekti.

"SİVASSPOR'UN YENİ HOCASI BENİM"

Futbol maçı sonunda Demir Grup Sivasspor ile ilgili görüşlerini aktaran Çolak, "Ben Sivasspor yönetiminin daveti üzerine Sivas'a geldim. Sivasspor'un teknik direktörü yok şu anda, o yüzden beni çağırdılar" dedi.

Çolak'ın açıklamasıyla şaşkınlıklarını gizlemeyen muhabirlere, "İşin şakası tabii ki bu" diyen efsane futbolcu, Sivas'a geliş sebebiyle ilgili şu bilgiyi aktardı; "Bugün burada bulunuşumun sebebi çok yakın dostlarım var burada. Onların daveti üzerine bir dizi temaslarda bulunmak için geldim. Arkadaşlarımın çocukları da bu okulda okuyorlar. Amacımız, yarının büyükleri olacak olan çocuklara moral vermek, motive etmek, onları mutlu etmek. Moral kılmak amacıyla geldik, onlarla maçlarımızı yaptık. Çocukları mutlu ettik, sevindirdik, oynadık, eğlendirdik ve gidiyoruz."

FOTOĞRAFLI

Tanju Çolak, Sivas'ta miniklerle maç yaptı

Tanju Çolak, Sivas'ta miniklerle maç yaptı

Tanju Çolak, Sivas'ta miniklerle maç yaptı

Tanju Çolak, Sivas'ta miniklerle maç yaptı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.